به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، غلامرضا مجیدی با بیان اینکه بخش عمده ای از ساکنان روستایی کشور سند مالکیت رسمی دارند، افزود: تا پایان امسال 120 هزار جلد سند روستایی و 60 هزار جلد سند در شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت صادر و تحویل داده شود.
وی با بیان اینکه تا کنون حدود 60 هزار جلد سند از این 180 هزار جلد صادر شده است، اظهار داشت: فرآیند صدور سند نیازمند طی مراحلی بوده که زمان بر است و به طور معمول در ماه های پایانی سال به نتیجه می رسد.
مدیرکل برنامه ریزی و هماهنگی طرح های بنیاد مسکن با اشاره به اینکه تا پایان امسال بیش از 50 درصد اسناد مورد نظر صادر و تحویل داده می شود، ادامه داد: اگر املاک روستایی دارای سند نباشد انگیزه ای برای روستاییان و سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری وجود ندارد.
وی با تاکید بر اینکه صدور سند منجر به فراهم سازی زمینه سرمایه گذاری و توسعه روستاها و شهرها می شود، گفت: بخش عمده ای از دعاوی قضایی در روستاها و شهرهای کوچک مربوط به مسائل ملکی بوده که صدور اسناد مالکیت در کاهش این دعاوی و ایجاد آرامش روانی در جامعه راهگشاست.
مجیدی افزود: اسناد مالکیت روستایی مورد نظر مانند تمامی اسناد مالکیت در کشور قانونی بوده و بانک ها موظف به قبول آنها به عنوان وثیقه برای اعطای تسهیلات به متقاضیان هستند.
وی با بیان اینکه اسناد مالکیت روستایی اعتبار روستاییان را نزد سیستم بانکی برای دریافت تسهیلات افزایش می دهد، اظهارداشت: این اسناد تک برگی و غیرقابل جعل است.
مدیرکل برنامه ریزی و هماهنگی طرح های بنیاد مسکن با اشاره به اینکه طبق قانون ثبت اسناد و املاک کشور برای دریافت سند مالکیت باید مراحلی طی شود، ادامه داد: بنیاد مسکن به نمایندگی از روستاییان امور اداری را انجام می دهد و روستاییان تنها حق قانونی ثبت سند مالکیت را پرداخت می کنند.