به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، محمد حاج رسولی ها، با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه برای ساخت ۲۹ سد مهم اولویت دار که برای تامین آب شرب ساخته خواهند شد ، متمرکز می شویم، گفت: متاسفانه تنگناهای مالی و اعتباری برای ساخت این سدها ما را دچار مشکل کرده و پیمانکاران شرایط مطلوبی ندارند و ما نیز نتوانستیم تخصیص های خوبی به این بخش بدهیم. امسال حدود ۱۰ سد برای آبگیری و یا افتتاح در برنامه ریزی دیده شده که تاکنون شش سد به نتیجه رسیده که اغلب آنها در غرب کشور است.
وی گفت: در حال حاضر ظرفیت مخازن سدهای کشور ۵۲ میلیارد متر مکعب است که با ساخت و بهره برداری از ۱۰۸ سد در حال ساخت ظرفیت ذخایر سدها به ۷۰ میلیارد متر مکعب خواهد رسید. در ۵ تا ۶ سال اخیر هیچ سد جدیدی به طرح اجرایی کشور اضافه نشده و در برنامه پنجم توسعه ۱۷۳ سد برای ساخت داشتیم که اغلب سدهایی که قدمت بیشتر و اولویت دار بودند ساخته شده است.
وی تاکید کرد: سیاست نساختن سد جدید باید ادامه یابد ، تا بتوانیم از سرمایه گذاری های قبلی حداکثر استفاده را بکنیم. بجز در حوزه آبریز خزر که دربرنامه هفتم توسعه حدود ۱۰ تا ۱۵ سد قابل اجراست ، دیگر ظرفیتی برای ساخت سد نداریم.