به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبرآنلاین، محققان آمریکایی-برزیلی با آزمایش روی موش به این نتیجه رسیدند که خوردن کِفیر- نوشیدن تخمیری حاصل از شیر- میتواند در کاهش فشارخون مؤثر باشد.
در تحقیق مشترک میان محققان دانشگاه Auburn در آلاباما و دانشگاه Vila Velha در برزیل معلوم شد مصرف کفیر روی موشهای با فشارخون بالا جواب داده و تأثیر مستقیمی روی مکانیسم مرکزی آنها میگذارد.
میریان سیلوا-کوتینی مسئول این تحقیق تأثیر کفیر را روی سه دسته موش آزمایش کرده و به گروه اول از موشها با فشار خود بالا به مدت 9 هفته کفیر داده و خون آنها را آزمایش کرده و تغییرات عصبی روی هیپوتالاموس آنها را بررسی کردند. آنها متوجه شدند که تنظیم این بخش از مغز که بهطور مستقیم روی فشارخون تأثیر میگذارد، بهوسیله کفیر راهگشا بوده است.
همچنین سطح اندوتوکسین پایین تری نیز پیدا کردند.
{ مصرف کفیر بر روی حرکت روده، سهولت در هضم، تقویت ایمنی، کاهش شدت و مدت اسهال، اختلال خواب، افسردگی و اختلالات زیاد فکری مؤثر بوده و به بازسازی فلور میکروبی غشاهای مخاطی سراسر دستگاه گوارش کمک میکند.}