عباس کشاورز در حاشیه بازدید از مزارع کلزا در شهرستانهای شاهرود و میامی با اشاره به برخی سیاستهای دولت در راستای توسعه کشت دانههای روغنی اظهار کرد: در همین راستا به منظور بهبود کیفی خاک، کشت کلزا در کشور توسعه مییابد.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا ، وی به برخی از مزایای کشت کلزا در کشور اشاره کرد و اظهار کرد: کشت کلزا در کشور باهدف اصلاح تناوب کشت و پایداری در کشاورزی در حال انجام است.
معاون زراعت وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه در حال حاضر هدف اصلی از کشت کلزا تقویت و پایداری زمین است خاطرنشان کرد: خودکفایی درکشت این محصول در حال حاضر هدف نیست و تنها حفظ کشاورزی پایدار با استفاده از کشت کلزا بهعنوان هدف اصلی در دستور کار قرار دارد.
به گفته کشاورز از دیگر کاربردهای کشت کلزا علاوه روغنگیری و حفظ پایداری زمین؛ تأمین کنجاله برای مرغداریها است.
وی با بیان اینکه تاکنون کشاورزان استقبال خوبی از کشت محصول کلزا داشتهاند، خاطرنشان کرد: یکی از سیاستهای تشویقی برای ترغیب کشاورزان به توسعه کشت این محصول تهیه و توزیع بذر مناسب برای کشاورزان بوده است.
معاون زراعت وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه بازدید از مزارع گندم در شهرستان میامی نیز گفت: این شهرستان قطب تولید گندم است.
به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان کشت کلزا در سطح ۱۳۰۰ هکتار از اراضی این استان هدفگذاری شده است.
میرعماد گفت: سال گذشته 330 هکتار از اراضی استان به کشت کلزا اختصاص داشت که امسال بر اساس برنامه ابلاغی باید 1300 هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت این محصول اختصاص یابد.