کاهش سهم نفت در بودجه ٩٧ به ٢٥ درصد

  • سه شنبه 13 آذر 1397 ساعت 19:17

اخبار => سایر رسانه ها

معاون اول رییس جمهور گفت: در صورت کاهش هزینه دستگاه‌های اجرایی و صرفه جویی‌های لازم، سهم نفت در بودجه به کمتر از ۲۵ درصد هم خواهد رسید.
کاهش سهم نفت در بودجه ٩٧ به ٢٥ درصد

به گزارش باشگاه در و پنجره و نما

، اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور صبح امروز (سه شنبه) و در بیست و پنجمین همایش بیمه و توسعه که در سالن همایش های برج میلاد تهران در حال برگزاری است، گفت: مهم ترین اولویت در همه مقاطع و در شرایط فعلی این است که توسعه پایدار و همه جانبه ایران را در سرلوحه اقدامات خود قرار دهیم.

وی یکی از دلایل اصلی فشارهای اقتصادی به کشور را جلوگیری از توسعه پایدار ایران عنوان کرد و افزود: حتما لازم است که اقتصاد ایران متناسب با جایگاه ملت ایران از وضعیت مناسب تری برخوردار باشد.

معاون اول رییس جمهور اقتدار ایران در منطقه پرآشوب خاورمیانه را موضوعی بسیار حیاتی توصیف کرد و گفت: حضور ایران مقتدر در خاورمیانه به ثبات و امنیت منطقه می تواند کمک بزرگی باشد.

جهانگیری بیکاری به ویژه بیکاری افراد تحصیل کرده را از مهم ترین چالش های کشور توصیف کرد و افزود: ثبات اقتصادی پیش نیاز هر اقدام توسعه ای است که ما قصد انجام آن را داریم. تورم، سود بانکی و نرخ ارز از جمله انتظاراتی است که فعالان اقتصادی از سیاستگذاران می خواهند تا درباره آنها ثبات ایجاد کنند.

وی بانک، بورس و بیمه را سه محور مهم اقتصاد توصیف کرد که بدون آنها هیچ گونه عملیاتی اجرایی نخواهد شد. فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی با یادآوری تلاش های دولت یازدهم برای ایجاد ثبات اقتصادی و برقراری تعامل با کشورهای دنیا و جذب سرمایه گذاری خارجی تصریح کرد: این مسائل به این دلیل بود که چرخ اقتصاد کشور بچرخد.

جهانگیری با بیان اینکه آبرو و اعتبار آمریکا در نتیجه خروج از برجام و همچنین فشار به سایر کشورها برای همکاری نداشتن با ایران اظهار داشت:  در این مسیر ملت ایران هم از نظر اخلاقی و هم سیاسی برنده این شرایط بوده است.

معاون اول رییس جمهور اولویت اول کشور را اداره اقتصاد و کمک به اداره زندگی مردم توصیف کرد و اظهار داشت: در صورتی که مقابل یکجانبه گرایی لجام گسیخته آمریکا ایستادگی نشود، حتما به استقلال تمامی کشورها در قرن ۲۱ آسیب جدی وارد خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد که بالاترین فشارها در زمان تحریم به بیماران، سالمندان و کودکان وارد خواهد شد، گفت: البته ما با سیاست های خود قادر هستیم که تاثیر این تحریم ها را به حداقل ممکن برسانیم.

جهانگیری با بیان اینکه آمریکایی ها در تحریم نقاط حساس را هدف قرار داده اند، اظهار داشت: آمریکایی ها تاکید دارند که فروش نفت باید به صفر برسد و جابه جایی پول و کالا نباید انجام شود.

معاون اول رییس جمهوری تاکید کرد که سیاست اصلی دولت کاهش اتکا به نفت در بودجه است و بعید می دانم که در بودجه سال آینده سهم نفت در بودجه بیش از ۲۵ درصد باشد. فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی تصریح کرد که در صورت کاهش هزینه دستگاه های اجرایی و صرفه جویی های لازم، سهم نفت در بودجه به کمتر از ۲۵ درصد هم خواهد رسید.

جهانگیری یکی از انتظارات مهم از صنعت بیمه را مقابله با تحریم حمل و نقل عنوان کرد و گفت: ایران در شمال و جنوب به دریا اتصال دارد و از نظر ریلی از چین تا اروپا اتصال دارد؛ ما ۱۵ همسایه داریم که از نظر جاده ای با آنها در ارتباط هستیم و نمی توان حمل و نقل ایران را حبس کرد.

وی تصریح کرد که هیچ نفت کش یا کشتی نباید به دلیل نداشتن بیمه متوقف شود و انتظار داریم صنعت بیمه به نحوی فعالیت کند که هیچ بخشی احساس نکند با مشکلی مواجه است. جهانگیری با اشاره به تحریم بیمه اتکایی خاطرنشان کرد: اختصاص چند میلیارد دلار به صنعت بیمه برای ارائه پوشش های اتکایی برای دولت ایران کار دشواری نیست و دولت در این زمینه در کنار شرکت های بیمه است.

معاون اول رییس جمهور تجربه گذشته تحریم ها را در صنعت بیمه یادآور شد و اظهار داشت: هیچ کشوری را نمی توان در دنیا یافت که به پیشرفت و رشد اقتصادی دست یافته باشد اما صنعت بیمه آن متناسب با آن رشد نکرده باشد.

وی بر لزوم استفاده از شرکت های دانش بنیان و استارتآپ ها در صنعت بیمه تاکید کرد و گفت: شرکت های دانش بنیان با استفاده از فناوری اطلاعات می توانند باعث تحول در شرکت ها و صنعت بیمه شوند.

معاون اول رییس جمهور همچنین تاکید کرد که صنعت بیمه نباید اجازه دهد که اعتماد عمومی در کشور آسیب ببیند زیرا که بزرگترین سرمایه کشور نه سرمایه های فیزیکی بلکه اعتماد عمومی است. جهانگیری همچنین خواستار ارائه طرح های جدیدی از سوی صنعت بیمه برای پوشش ریسک سرمایه های خرد در بازار سرمایه و همچنین ارز شد.


تعداد بازدید : 228

ارسال نظر

ارسال