به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۱۳۱۱.۵۶ دلار رسید. بهای معاملات این بازار روز سه شنبه ۰.۶ درصد کاهش یافت که بزرگترین کاهش یک روزه در یک ماه گذشته بود.
در بازار آمریکا، هر اونس طلا برای تحویل در فوریه با ۰.۱ درصد کاهش، در ۱۳۱۲.۵۰ دلار ایستاد. بهای معاملات این بازار روز سهشنبه با ۶.۷۰ دلار یا ۰.۵ درصد کاهش، در ۱۳۱۳.۷۰ دلار بسته شده بود.
بازده اوراق خزانه ۱۰ ساله آمریکا روز سه شنبه بدنبال تغییر در میزان برنامه خرید اوراق قرضه بانک مرکزی ژاپن، به بالاترین حد در ۱۰ ماه اخیر صعود کرد.
شاخصهای سهام وال استریت روز سه شنبه برای ششمین روز متوالی به روند صعودی ادامه دادند اما بازارهای سهام آسیا روز چهارشنبه به دلیل سودگیری معاملهگران با کاهش روبرو شدند.
ادوارد مایر، تحلیلگر شرکت INTL FCStone به رویترز گفت: ما نسبت به خرید طلا در سطح قیمت کنونی محتاط هستیم. افزایش بازده اوراق خزانه آمریکا و همچنین وضعیت دلار که به نظر میرسد در برابر سایر ارزها بیش از حد ضعیف شده است، عوامل منفی برای طلا به شمار میروند.
اگر ارزش دلار صعود کند طلا را که به این ارز معامله میشود برای خریداران غیرآمریکایی گرانتر خواهد کرد.
شاخص دلار در برابر سبدی از ارزهای بزرگ ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۹۲.۴۲۳ واحد رسید. این شاخص روز سهشنبه به ۹۲.۶۴۰ واحد صعود کرده بود که بالاترین حد در بیش از یک هفته گذشته بود.
در این بین، سرمایهگذاران انتظار افزایش بیشتر نرخهای بهره آمریکا را دارند و حتی آمار اشتغال ضعیفتر از حد مطلوبی که روز جمعه منتشر شد، دورنمای تحکیم سیاست پولی از سوی بانک مرکزی آمریکا را به چالش نکشید.
طلا به افزایش نرخهای بهره آمریکا فوقالعاده حساس است زیرا نرخهای بهره بالاتر، هزینه نگهداری این فلز که سوددهی ندارد را افزایش داده و در مقابل از ارزش دلار پشتیبانی میکند.
ذخایر "اس پی دی آر گلد تراست" که بزرگترین صندوق سرمایه گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان است، روز سهشنبه ۰.۳۵ درصد کاهش یافت و به ۸۳۱.۹۱ تن رسید.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۱۶.۹۳ دلار رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۰.۷ درصد کاهش یافت و ۹۵۸.۷۰ دلار معامله شد. هر اونس پالادیوم برای تحویل فوری با ۰.۴ درصد کاهش، ۱۰۹۶ دلار بود.