پاسخ فشارهای ترامپ صدای رسای ملت‌های مظلوم منطقه است

  • سه شنبه 18 اردیبهشت 1397 ساعت 11:27

اخبار => سایر رسانه ها

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ترامپ باید بداند که فشار سیاسی و نظامی علیه مردم منطقه پاسخش صدای رسای ملت‌های مظلوم است.
پاسخ فشارهای ترامپ صدای رسای ملت‌های مظلوم منطقه است

به گزارش خبرنگار پارلمانی اقتصادآنلاین، در آغاز جلسه علنی امروز مجلس، رییس مجلس ضمن تبریک پیروزی جریان مقاومت در انتخابات دو روز گذشته در لبنان، گفت: با همه تخریب‌ها و پول‌های کثیفی که آمریکا و صهیونیست‌ها و دنباله‌روهای آنها در لبنان خرج کردند، مردم رشید لبنان پای صندوق‌های ‌رای حرف اصلی خود را که نه به آمریکا و نه به صهیونیسم بود، بیان کردند.

لاریجانی در ادامه افزود: ترامپ باید بداند که فشار سیاسی و نظامی علیه مردم منطقه پاسخش صدای رسای ملت‌های مظلوم است.

وی با بیان اینکه امروز دو جریان مهم در منطقه دیده می‌شود، اظهار داشت: یکی جریان ارتجاعی متکی بر دیکتاتورها و وابسته به آمریکاست و دیگر جریان دموکرات هایی که ندای آن را در انتخابات لبنان و انتخابات شوراهای مصر و ان‌شاءالله در عراق خواهید شنید.

رییس مجلس تصریح کرد: آقای ترامپ نتیجه رذالت‌های امنیتی آمریکا و صهیونیست‌ها در کمک به تروریسم در سالهای گذشته را در ‌آرای ملت رشید لبنان مشاهده کنید و تردید نکنید بی‌تعهدی در مسئله هسته‌ای نیز نتیجه مشابهی خواهد داشت.

وی در ادامه افزود: ملت بزرگ ایران با رهبری آیت‌الله خامنه‌ای و راه و روش انقلاب اسلامی که در سیره امام تجلی داشت، با استقامت مسئله را دنبال خواهد کرد.

لاریجانی اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی توفیق ملت لبنان را در انتخابات اخیر به پارلمان لبنان و ریاست جمهوری این کشور تبریک می گوید و آرزوی توفیق بیشتر برای آنان دارد.

رییس مجلس شورای اسلامی همچنین هفته هلال احمر را به همه سختکوشان در این نهاد تبریک گفت.


تعداد بازدید : 218

ارسال نظر

ارسال