به گزارش بلومبرگ؛ این اظهارات «سانجیو سینگ» رئیس شرکت نفت هند، بزرگترین پالایشگاه این کشور است و افزود، چنانچه قیمت های نفت همچنان با شتابی که یک ماه و نیم پیش ثبت شد، بالا روند، خریداران نفت در این کشور واقع در جنوب آسیا ممکن است به راه حل های جایگزین روی آورند و با استفاده از وسایط نقلیه برقی و گازی که به لحاظ هزینه ارزانترند تا سال 2025 یک میلیون بشکه در روز مصرف نفت را کاهش دهند.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، سینگ تاکید کرد: تقاضا نمی تواند نسبت به قیمت بی اعتنا باشد، به ویژه این مهم در هند از حساسیت لازم برخوردار است.
وی اضافه کرد: ممکن است در کوتاه مدت تقاضا مستقل از قیمت عمل کند و به آن حساس نباشد، اما در بلند مدت به طور قطع چنین نخواهد بود.
نگرانی از کاهش عرضه نفت در جهان پس از افت تولید نفت لیبی، ونزوئلا و کانادا، منجر به افزایش تقریبا پنج درصدی قیمت های نفت از آوریل (فروردین-اردیبهشت) گذشته شده است.
در حالی که اوپک و متحدان غیراوپک این سازمان با افزایش تولید نفت موافقت کرده اند، نگرانی از اینکه این افزایش تولید ممکن است برای تقاضای در حال افزایش جهان کافی نباشد، همچنان باقی است و این همان چیزی است که دونالد ترامپ (کسی که تحریم نفت ایران را نیز به بازارها تحمیل کرده است) را واداشت تا در صفحه توییتر خود از اوپک (به خاطر آنچه که وی بالا نگه داشتن مصنوعی قیمت عنوان کرد) انتقاد کند.
قیمت نفت برنت دریای شمال که دو سوم نفت های جهان بر پایه آن قیمت گذاری می شوند در پایان معاملات دیروز (سه شنبه) با 1.04 درصد افزایش نسبت به روز پیش از آن به 78 دلار و 88 سنت در هر بشکه رسید.