رئیس هیات تحقیق و تفحص مجلس از روند مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: در مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید آسیب شناسی دقیقی در حوزه های قانونی، اجرایی، انتظامی و قضایی صورت بگیرد و تلاش شود با به کارگیری سیستم های نرم افزاری از قاچاق جلوگیری شود.
نماینده مردم انار و رفسنجان در مجلس افزود: مبارزه با قاچاق کالا باید به صورت هماهنگ و لحاظ تمامی جوانب صورت بگیرد، از طرفی اقدامات تکمیلی نیز باید به نحوی باشد که انگیزه اقتصادی قاچاق مهار شود.
انارکی محمدی افزود: برای مقابله با قاچاق خرد مانند کالاهای ته لنجی و کولبری باید به بحث اشتغال مرزنشینان توجه شود، چرا که در صورت ایجاد اشتغال پایدار در استان های مرزی، تمایل به قاچاق خرد، کاهش می یابد.
وی ادامه داد: در گزارش هیات تحقیق و تفحص مجلس تلاش می شود تا راهکارهای پیشنهادی برای رفع مشکلات در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز پیشنهاد شود. در هر صورت باید با قاچاق کلان و سازمان یافته که با کانتینر اقدام به واردات کالای قاچاق می کنند، برخورد جدی و موثر انجام شود و انجام این مهم به صورت سیستمی باشد و اقدامات پیشگیرانه مدنظر باشد.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: تلاش خواهد شد تا در بحث مبارزه با قاچاق کالا و ارز تحول جدی صورت بگیرد، البته انجام این مهم نیاز به همکاری و هماهنگی تمامی دستگاه ها دارد.
گفتنی است نشست مشترک اعضای هیات تحقیق و تفحص مجلس از روند مبارزه با قاچاق کالا و ارز با همتی استاندار هرمزگان، اعضای مجمع نمایندگان استان هرمزگان و دبیران کمیسیون های مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان های هرمزگان، خوزستان، بوشهر، کرمان، فارس، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی پیش از ظهر امروز (پنجشنبه 3 خرداد) در استانداری هرمزگان برگزار شد.