سعید اصغریفرد، در مورد آخرین وضعیت بازار جوجه یکروزه که در سال 96 افت و خیزهای زیادی را تجربه کرده، خاطرنشان کرد: متأسفانه در شش ماهه دوم امسال، موج آنفلوانزای حاد پرندگان اگرچه گفته شد که بیشتر روی واحدهای مرغ تخمگذار تأثیرگذاشت، اما یک میلیون و 300 هزار قطعه مرغ مادر و جوجه یکروزه نیز بر اثر آنفلوانزای پرندگان از بین رفت.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس ، وی به تدابیری که واحدهای تولیدکننده مرغ مادر در نظر گرفته بودند، اشاره کرد و گفت: این واحدها به دلیل پیشبینی لطمههای ناشی از آنفلوانزا از خردادماه جوجهریزی برای تولید مرغ مادر را افزایش دادند و در عین حال، اواخر دیماه میزان نگهداری گلههای مرغ مادر را از 64 هفته به 70 هفته نیز تغییر دادند.
رئیس انجمن ملی طیور ایران به این نکته اشاره کرد که هماکنون به دلیل پایان جوجهریزی برای تولید شب عید، قیمت این محصول روند نزولی گرفته و به میانگین قیمتی 1400 تا 1500 تومان در هر قطعه رسیده است، اما در اواخر دیماه و اوایل بهمن به میانگین قیمت 2700 تومان رسیده بود.
خبرنگاری پرسید: پس عرضه جوجهیکروزه در بورس کالا چه تأثیری در کشف قیمت آن داشته، چرا که همچنان قیمت براساس نیاز بازار متغیر است که او گفت: براساس قانون ابزارهای مالی، اگر محصولی به طور مستمر در بورس عرضه شود، از شمول قیمتگذاری خارج میشود.
وی اضافه کرد: بورس فقط برای کشف قیمت نیست، بلکه برای خروج عرضه جوجه یکروزه از حالت سنتی و شفافسازی برای معاملات است.