فروپاشی شوروی و تاثیر آن در کاهش شدید انتشار کربن

  • شنبه 15 تیر 1398 ساعت 23:0

اخبار => سایر رسانه ها

فروپاشی شوروی و تاثیر آن در کاهش شدید انتشار کربن

به گزارش باشگاه در و پنجره و نما

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۱ به افت شدید میزان انتشارات گازهای گلخانه‌ای منجر شد؛ زیرا بحران اقتصادی حاصل موجب شد بسیاری از مردم از خوردن گوشت دست بکشند. گوشت حاصل از پرورش دام‌ یک منبع غذایی اصلی در حکومت کمونیستی در این منطقه بود. در سال ۱۹۹۰، هرکدام از شهروندان شوروی به‌طور متوسط سالیانه ۳۲ کیلوگرم گوشت گاو مصرف می‌کردند که از سرانه‌ی مصرف کشورهای اروپای شرقی ۲۷ درصد بیشتر و از میانگین مصرف جهانی در آن زمان نیز چهار برابر بیشتر بود. اما زمانی‌که طی بحران اقتصادی پساکمونیستی، قیمت این مواد افزایش و ارزش پول کشور کاهش پیدا کرد، تقاضا برای گوشت و تولید دام‌ در این منطقه به‌شدت کاهش یافت. در این دوران حدود یک سوم از زمین‌های زراعی دوران کمونیستی رها شد.

تعداد بازدید : 803

ارسال نظر

ارسال