به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، محققان دانشگاه موریس به آزمایش روی ۱۰۰ حوله و دستمال آشپزخانه که برای مدت یک ماه مورد استفاده بودند، پرداختند. آنان مشاهده کردند وجود E.Coli در دستمالهایی که برای چندین کار از قبیل تمیز کردن سطوح و خشک کردن دستها مورد استفاده بوده، محتملتر است.
به گفته محققان استفاده چند کاره از این دستمالها احتمال انتقال آلودگی و گسترش باکتریها را افزایش داده و به مسمومیت غذایی منجر میشود.
محققان توصیه میکنند دستمال و حوله آشپزخانه، ابر شستوشو و حتی دستکش فر را باید به طور مرتب شست یا تعویض کرد. همچنین پیش از استفاده مجدد از آنها باید اجازه دهیم تا کاملا خشک شوند.
به گفته محققان از میان حولهها و دستمالهای جمعآوری شده در ۴۹ درصد آنها رشد باکتری مشاهده شده که در خانوادههای پرجمعیت تعداد این باکتریها افزایش پیدا میکند.
همچنین از میان نمونههایی که رشد باکتری در آنها مثبت بوده نوعی باکتری مشاهده شده که متعلق به خانواده E.Coli است.
به گزارش شبکه خبری بی بی سی، E.Coli نوعی باکتری شایع در روده انسان و حیوان است. اکثر این باکتریها بی ضرر هستند اما در برخی موارد میتوانند به مسمومیت غذایی شدید و عفونت منجر شوند.