اقتصاد آنلاین - فائزه مومنی ؛ وی ادامه داد: این پادگان در محدوده خیابانهای پاسداران، اتوبان صیاد شیرازی و خیابانهای دولت و گلستان قرار دارد ، محدودهای که به لحاظ سرانهها و علیالخصوص ترافیکی وضعیت بحرانی دارد اما قرار است یک میلیون متر مربع در آنجا بارگذاری صورت گیرد.
سالاری افزود: اگر قرار باشد پادگان ها از شهر خارج شوند و بجای آن ها چند برابر طرح تفصیلی بارگذاری انجام شود همان بهتر که پادگان ها در شهر بمانند، حداقل اینکه موجب کمتر شدن سرانه های خدماتی نمی شوند و در زمان بحران هم می توان از آن ها استفاده کرد.
سالاری با اشاره به مشارکت شهرداری تهران و سهم ۷۰ درصدی شهرداری از این پروژه گفت: درخواست من اینست که نماینده شهرداری با این موضوع اعلام مخالفت کند.
رییس کمیسیون شهرسازی و معماری همچنین در تذکر دیگری با اشاره به تخلفات پروژه پالادیوم اظهار داشت: من حدود ۳ ماه پیش تذکری را در خصوص تخلفات این مجتمع تجاری دادم که در پاسخ شهرداری، صرفا گزارشی از فرایند احداث ارائه شده بود و اشاره ای به تذکر من نشده بود.
وی ادامه داد: بحث من این بود که پالادیوم با وجود تخلفات در دوره گذشته مدیریت شهری ساخته شده اما مجددا مالک در خیابان جنوبی با هدف تامین پارکینگ ساختمانی را احداث کرده که مشکلات ساختمان بالایی را حل کند و ۳ طبقه از این ساختمان را تبدیل به اداری کرده است.
سالاری با اشاره به بازدیدش به همراه شهردار منطقه یک از پالادیوم افزود: در دوره فعلی و در زمان شهردار قبلی منطقه، مالک با منطقه قراردادی را نوشته و بر اساس آن اقدام به ایجاد یک تونل در زیر زمین و یک پل هوایی در ارتفاع ۴۰ متری برای اتصال دو ساختمان و تجاری کردن ساختمان جنوبی کرده است.
وی ادامه داد: در بازدیدی که داشتیم شهردار منطقه نیز اذعان کرد که مالک قصد تجاری کردن ساختمان جنوبی را دارد اما بدلیل وجود قرارداد تصمیم گیری در این خصوص در اختیار آن ها نیست و شهردار تهران باید دستور دهد.
سالاری در پایان در خصوص قرارداد موجود گفت: این قرارداد به لحاظ قانونی قابل قبول نیست و نمی تواند ملاک عمل قرار گیرد چراکه قراردادی که مبنای حقوقی ندارد حقوق مکتسبه ای ایجاد نمی کند لذا درخواست من از شهردار تهران اینست که دستورات لازم را در این خصوص و جمع آوری تخلفات صادر کند.
شهرداری بگوید در حوزه های نرم افزاری چه کاری قرار است انجام دهد
به گزارش اقتصاد آنلاین، رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهرتهران گفت: شهروندان تهرانی عدم موفقیت مدیریت شهری را در پایان دوره نمی بخشند.
محمد سالاری در واکنش به گزارش شهردار تهران در صحن شورای شهر با اشاره به اینکه ۶ ماه زمان قابل توجهی برای رسیدن به شناخت وضعیت موجود شهر و تدوین برنامه های آینده است گفت: گزارشی که امروز ارائه شد جامع و مبتنی بر آمارهای دقیق بود.
وی ادامه داد: واقعیت اینست که وضعیت اقتصادی شهر بی نهایت بحرانی است، چراکه هم طرح تفصیلی علی الخصوص زیر پهنه هایی که محل درآمدزایی بوده اشباع شده است و هم درآمدهای پایدار شهر در حال کاهش است، متاسفانه رویکرد دولت و مجلس هم مالیات بر ارزش افزوده را دارد از شهر می گیرد.
سالاری افزود: از طرف دیگر برنامه ای هم برای اینکه بدانیم چگونه برای اداره درآمد ایجاد کنیم نداریم. بنابراین باید راهکارهایی اساسی و قابل تحقق را برای ایجاد درآمدهای پایدار شهری با این تراکم انسانی و هزینه های قابل توجه که بار پایتخت بودن را بر دوش دارد، تدوین کنیم.
رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر با تاکید بر اینکه ما بجز موفقیت هیچ پیام دیگری را نمی توانیم به شهروندان تهرانی بدهیم اظهار داشت: درخواست من اینست که از این به بعد به گذشته در حد اینکه از آن برای آینده درس بگیریم بپردازیم چراکه مردم در پایان دوره می پرسند حال که شورا، شهرداری تهران ، شورای عالی استان ها، دولت و مجلس که همه از یک طیف فکری بوده اند چه کاری کرده اید و عدم موفقیت مدیریت شهری در این دوره را نمی بخشند.
وی ادامه داد: لذا می بایست ازاین به بعد در گزارش ها بگویید که چه کاری میخواهید انجام بدهید. حال که قرار است که در تهران دیگر اتوبان، پل و بزرگراهی ایجاد نشود، در حوزه های نرم افزاری مانند فساد ستیزی، رانت زدایی، ایمن سازی، نوسازی بافت فرسوده، رعایت مقررات طرح تفصیلی ، صیانت از باغات و ... چه کاری قرار است انجام شود.