اقتصاد آنلاین - محمد ممتازپور؛ شرکت مک آفی در سه ماهه سوم سال 2017 میلادی بیش از16 میلیون بدافزار اندرویدی شناسایی کرده است که این موضوع حکایت از رشد بیسابقه انتشار نرم افزارها و ویروسهای موبایلی دارد.
بررسیها نشان میدهد که بیشتر حملات بدافزاری در سال گذشته میلادی از طریق فروشگاههای «گوگل پلی» و «اپل استور» انتشار یافته است.
براساس این گزارش بدافزار Garbos ، به تنهایی توانسته 17.5 میلیون دستگاه را آلوده کند و در حال حاضر رکورد بیشترین انتشار ویروسهای موبایلی را به خود اختصاص داده است.
به گفته کارشناسان امنیتی میزان رشد بدافزارها در سه ماهه سال 2017 ، نسبت به مدت مشابه سال پیش از آن رشد دو برابری داشته است.
شواهد نشان میدهد که ویروسهای مبتنی بر بانکداری الکترونیک روز به روز در حال افزایش است و کاربران باید توجه ویژهای به استفاده از این نوع نرم افزارها داشته باشند و به بروزرسانی اپلیکیشنها و مرورگر تلفن هوشمند خود بیش از پیش اهمیت دهند.
گزارشهای شرکتهای امنیتی نشان میدهد که تروجانهای بانکی نسبت به سایر تهدیدات امنیتی رشد بیشتری داشته اند و ویروس بدافزارهای مرتبط با ارزهای دیجیتال نیز طی چند ماه اخیر با سرعت بیشتری متولد و منتشر شده اند.
براساس تحقیقات صورت گرفته هکرها توانستهاند طی سال 2010 به طور میانگین با هر حمله بین 100 تا 300 هزار دلار درآمد کسب کنند.
پیشبینیها نشان میدهد که تا پایان سال 2018 میلادی بازار کلاهبرداریهای اینترنتی به 40 میلیارد دلار خواهد رسید.
کارشناسان امنیتی معتقدند که حملات مرتبط با ارزهای مجازی در ماههای آینده بیشتر مورد توجه هکرها و بدافزار نویسان قرار خواهد گرفت و این نوع حملات میتوانند در آیندهای نه چندان دور رکورد بیشترین نوع حملات بدافزاری را به خود اختصاص دهند.
حملات «فیشینگ» نیز یکی از پر استفادهترین ترفندهای هکرها برای فریب قربانیان و بهدست آوردن رمزهای بانکی آنها به حساب میآیند.