به گزارش بی بی سی، گفته می شود این کنسرت در پیونگ یانگ، پایتخت کره شمالی برگزار شده است، این اولین گروه موسیقی کره جنوبی بوده است که از بیش از یک دهه گذشته به کره شمالی میرود.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرآنلاین، کیم جونگ اون هم اولین رهبر کره شمالی است که به تماشای اجرای یک گروه هنری از همسایه جنوبی کشورش میرود.
این در حالی است که آمریکا و کره جنوبی امروز مانور نظامی مشترک سالانه خود را آغاز کردند.
به دلیل مذاکرات پیش روی این دو کشور با کره شمالی، از گستردگی این رزمایش در مقایسه با سالهای قبل کاسته شده است.
در مراسم امسال که قرار است یک ماه طول بکشد، چند هفته از مدت این رزمایش کم شده و همچنین تعداد بعضی از ادوات نظامی استراتژیک نظیر زیردریاییهای هستهای در مقایسه با سالهای قبل کمتر شده است.
قرار بود این مراسم حدود یک ماه پیش برگزار شود که به دلیل همزمانی با بازیهای المپیک زمستانی سئول در کره جنوبی به تعویق افتاد.
وزارت دفاع کره جنوبی تعداد نظامیان آمریکایی و نیروهای کره جنوبی شرکت کننده در این مانور را به ترتیب ۱۱۵۰۰ و ۲۹۰ هزار نفر اعلام کرده است.
در سالهای گذشته برگزاری این رزمایش عمدتا با واکنش تند و منفی پیونگ یانگ مواجه میشد ولی تا امروز رهبران کره شمالی واکنش خاصی نداشتهاند.
نشست رهبران دو کره روز ٢٧ ماه آوریل ؛ کمتر از یک ماه دیگر؛ برگزار خواهد شد.
همچنین قرار است دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا هم تا پایان ماه مه (حدود دو ماه دیگر) با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی دیدار کند.
حدود یک ماه پیش بود که کره شمالی خواستار مذاکره با آمریکا شد.
این خبر بعد از دیدار ژنرال کیم یونگ چول، یکی از مقامهای ارشد اطلاعاتی کره شمالی با مون جهاین، رئیس جمهور کره جنوبی در آستانه مراسم اختتامیه المپیک زمستانی در پیونگ چانگ اعلام شد.
همان موقع دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفته بود تنها در صورتی با رهبر کره شمالی وارد مذاکره میشود که او آماده صحبت درباره کنار گذاشتن برنامه هستهای کشورش باشد.
هفته پیش کیم جونگ، اون رهبر کره شمالی به چین رفت.
این اولین سفر خارجی اون از زمان رسیدن به قدرت در سال ۲۰۱۱ بود.
بسیاری این سفر را گامی مهمی برای آماده سازی دیدار رهبر کره شمالی با روسای جمهور کره جنوبی و آمریکا تلقی کردند.
برنامه هستهای کره شمالی و دستیابی این کشور به فناوری موشکهای بالستیک از بحث برانگیزترین موضوعات مورد انتقاد آمریکا بوده است.
تشدید تحریمهای بینالمللی و تحریمهای یکجانبه ایالات متحده علیه کره شمالی فشار زیادی را به اقتصاد کره شمالی در طول سالها وارد کرده است.
بعضی مقامهای آمریکایی گفتهاند که فشار تحریمها باعث نرمش مواضع کره شمالی شده است.