به گزارش رویترز، جلسه دو روزه بانک مرکزی آمریکا روز چهارشنبه به پایان میرسد. اغلب تحلیلگران انتظار دارند تا پیش از ماه ژوئن، جهشی در نرخ بهره به وجود نیاید. بازارها همچنین چشم به انتشار آمار اشتغال غیرکشاورزی آمریکا دارند که میتواند شواهد بیشتری از تقویت وضعیت بزرگترین اقتصاد جهان را نمایان کند.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، شاخص دلار در برابر سبدی از ارزهای مهم جهان نسبتا بدون تغییر ماند و در سطح ۹۱.۸۵۲ واحد ایستاد. این شاخص دیروز به ۹۱.۹۸۶ واحد نیز رسید که بالاترین سطح از 11 ژانویه امسال محسوب میشود. دلار در ماه آوریل دو درصد افزایش قیمت داشته است که بیشترین افزایش ماهانه از نوامبر ۲۰۱۶ محسوب میشود. این در حالیست که هفته گذشته نیز بازده اوراق قرضه ۱۰ ساله وزارت خزانهداری با گذشتن از ۳ درصد، رکورد چهار ساله خود را شکست.
پس از انتشار آمار عملکرد ضعیف خردهفروشی ماه مارس، آلمان که امیدها را نسبت به آغاز فرآیند خاتمه دادن به سیاستهای محرک بانک مرکزی اروپا کاهش داد، ارزش یورو به کمترین سطح سه ماه اخیر رسید. ماسافومی یاماموتو - استراتژیست بازار فارکس موسسه " میزوهو" گفت: انتظار میرود در کوتاهمدت روند رو به کاهش یورو ادامه داشته باشد، با وجود چنین عوامل اثرگذاری روی دیگر ارزها، حتی بدون حمایت بیشتر از جانب اوراق خزانه، ارزش دلار در برابر یورو و پوند بالا خواهد رفت.
نرخ برابری یورو در برابر دلار نسبتا بدون تغییر و در سطح ۱.۲۰۷۵ دلار باقی ماند و پوند نیز به ۱.۳۷۱۱ دلار کاهش یافت. هر دلار نیز به ۱۰۹.۳۷۰ ین رسید. بازده اوراق ۱۰ ساله وزارت خزانه داری آمریکا در معاملات امروز به ۲.۹۵۵ درصد رسید. کوجی فوکویا- نماینده " اف پی جی سکیوریتیز" هم گفت: اوراق ۱۰ ساله میتواند در صورت مساعد بودن گزارش آمار اشتغال آمریکا برای مدت بیشتری در سطح بالای ۱۰ درصد باقی بماند.
پس از آن که بانک مرکزی استرالیا در واکنشی قابل پیشبینی، نرخ بهره را دست نخورده و در سطح ۱.۵۰ درصد باقی نگه داشت، ارزش دلار این کشور در برابر دلار آمریکا ۰.۰۵ درصد افزایش یافت و هر دلار به ۰.۷۵۳۵ دلار استرالیا رسید. از سوی دیگر روند نزولی دلار نیوزلند ادامه یافت و هر دلار آمریکا به ۰.۷۰۳۱ دلار نیوزلند رسید. واحد پول نیوزلند در ماه آوریل نزدیک به ۳ درصد کاهش ارزش داشته است.