دشمن به دنبال ناامن‌سازی است/ راه‌انداختن جنگ بعید است

  • یکشنبه 20 مرداد 1398 ساعت 5:47

اخبار => سایر رسانه ها

دشمن به دنبال ناامن‌سازی است/ راه‌انداختن جنگ بعید است

به گزارش باشگاه در و پنجره و نما

به گزارش پایگاه خبری تیترنیوز، علی لاریجانی در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار اظهار کرد: همه شما خبرنگاران در مسیر کار خبر صاحب فن شده و نسبت به شرایط کشور آگاهی دارید و اطلاعات‌تان کمتر از ما نیست. شما در معرض اخبار مختلف و تحریم‌ها هستید لذا از این فرصت استفاده می‌کنم تا به برداشت مشترکی از وضعیت فعلی برسیم.

وی ادامه داد: در دو سال اخیر بعد از خروج آمریکا از برجام وضعیت کشور از جهات مختلف متفاوت شد آمریکا ماجراجویی‌هایی را شروع کرد که اکنون هم استمرار دارد روز به روز مساله ایجاد می‌کند، شرایط طوری است که می‌خواهند کارهایشان بر روی موضوعات اقتصادی، روابط بین‌الملل و شرایط منطقه اثر داشته باشد، لذا باید تحلیل روشنی از هدف حریف و اقدامات‌اش و هدف‌گیری‌اش داشته باشیم.

وی افزود: تصور در عرصه بین المللی این است که برخی از آنها دنبال برافروختن جنگ با ایران هستند. گاهی می‌گویند جنگ محدود از طریق بمباران‌ها و گاهی می‌گویند جنگ فراگیر ممکن است برخی کشورها از طریق اسرائیل در منطقه رفتارهای هوس‌ناک دیده باشند اما بعید است که اینقدر کم‌عقلی داشته که بخواهند چه محدود و چه غیرمحدود کاری را انجام دهند.

رییس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر بخواهند ضربه بزنند پاسخ ایران طوری است که آسیب فراوان می‌بینند و پایگاه‌های آمریکا هم در منطقه است. اگر جنگ فراگیر باشد آنها گرفتار می‌شوند. مختصر عقلی دارند که وارد ماجراجویی نشوند؛ البته خیلی بعید است که وارد این صحنه شوند پس دنبال این مدل نیستند. صرفا ناامن‌سازی‌هایی دارند که از طریق جنگ هم دنبال می‌کنند. باید حریف را شناخت که بدانیم هدف‌اش چیست و می‌خواهد چه کاری انجام دهد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار کرد: به نظر می‌رسد که دشمنان ما دو هدف را دنبال می‌کنند؛ یکی فشارهای اقتصادی درون ایران و در مرحله بعد؛ جلوگیری از توسعه اقتصادی کشور است. آنها در هدف اول می‌خواهند با فشارهای اقتصادی درون ایران مشکل ایجاد کنند. فشار را به مردم زیاد کرده و نارضایتی اقتصادی ایجاد کنند. در کنارش هم بی‌اعتمادی در سطح ملی به وجود آورده و مردم را بی‌اعتماد کنند. این موضوعات را می‌توان در صحبت‌های آقایان دید. همین آقای هوک که موجود عجیب و غریبی هم است، از این حرف‌ها خیلی زده که ساده‌ترین راه افزایش مشکلات درونی و ایجاد بی‌اعتمادی در کشورمان است.

وی ادامه داد: در مرحله بعد اگر موفق نشدند که تاکنون هم موفق نشده‌اند، می‌خواهند جلوی توسعه اقتصادی کشور را بگیرند تا ایران نتواند به عنوان کشوری پرجمعیت و موثر در منطقه قدرت اقتصادی داشته باشد. به نظر می‌رسد مسئله اصلی و کانون و هدف‌گیری آنها بر این موضوع است. البته که توهم دارند و در این توهمات گرفتار تندرو و فاسد شده‌اند در نهایت هم موفق نمی‌شوند. همانطور که در مرحله اول هم نتوانستند توفیقاتی به دست آورند. آنها می‌خواستند فروش نفت را به صفر برسانند که موفق نشده البته فروش کاهش پیدا کرد و فشار اقتصادی ایجاد کردند.

لاریجانی اضافه کرد: در همین روش به دنبال آن هستند که با افرادی که در کشورهای مختلف به نحوی ارتباط دارند، هراس از نظر اقتصادی و تحریم‌ها ایجاد کنند همچنین هراس سیاسی و امنیتی برای افراد و کشورهای منطقه به وجود آورند کارشان را این گونه دنبال می‌کنند. در برخی جاها فریبکاری را دنبال می‌کنند خوشبختانه نظام جمهوری اسلامی داهیانه تصمیم گیری کرد.

وی با اشاره به تحریم وزیر خارجه گفت: آقای ظریف زحمات زیادی کشید. می‌خواهند ماجرا ایجاد کنند. آقای ظریف در افشای مسیر غلط آمریکا نقش داشته است. باید رفتارهای ما بر اساس هدف‌گیری‌های آنها باشد. روی رفتارهای آن تحلیل کنید ما این انتظار را از اصحاب رسانه داریم. امروز مسئولیت ملی بر دوش همه ما است.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با تاکید بر اینکه کمک کردن به اقتصاد ملی را باید در اولویت خود قرار دهیم، گفت: به جای فرستادن پالس و گزارش منفی راهنمایی انجام دهید. مثلا موضوع مطرح در مجلس و دولت توانمندسازی اقتصاد درونی کشور است. با توجه به ظرفیت‌های مختلف در ایران هم از نظر تعداد متخصصان و هم امکانات و بسیاری از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل کشور و وجود ظرفیت جوانان می‌توان در این جهت حرکت کرد. باید راهنمایی هایی در جهت کارآفرینی و موضوعات دیگر در حوزه کشاورزی صنعت و اقتصاد داشت و شرایط را روشن‌گری کرد. تصور نشود که اگر مطلب غوغایی مطرح کنید، جلب توجه می‌کنید. و اگر مطلب کارشناسی و نرم را مطرح کنید، توجهات جلب نمی‌شود کما اینکه افراد جویای کار دنبال راهنمایی‌ها هستند که می‌تواند مفید باشد. ولی در رسانه‌ها کم دیده می‌شود.

وی اضافه کرد: بنده این موضوعات را در رسانه‌ها و رادیو و تلویزیون کم دیده‌ام. البته در یک سال گذشته کار خوبی شروع شده و از برخی نیروهای کارآفرین دعوت شده است اما کافی نیست. باید ذهن جامعه را تکان داد و به این سمت رفت. بسیاری از تصمیمات اقتصادی گرفته شده اما اثرگذاری در جامعه داده نشده است نمونه آن قانون مصوب مجلس برای توسعه اقتصادی روستاها می‌باشد. روی این موضوع دولت و مجلس کار کرد. مجلس از اذن رهبری استفاده کرد و به ۱.۵ میلیارد دلار از صندوق توسعه و معادل از بانک‌ها گرفته شد تا در روستاها برای افزایش امکانات صنعت و معدن و ایجاد کشاورزی مدرن استفاده شود. نتیجه آن جذب جوانان در روستاها و افزایش اشتغال است. انتظار می‌رفت رسانه‌ها بیشتر روی این موضوع کار کنند تا جامعه متوجه شده و تکان خورد. از این چنین کارها کم نیست.

لاریجانی خاطرنشان کرد:‌ در مسئله روستاها نمونه‌های دیگری همچون موضوع سیستم آبیاری تحت فشار وجود دارد که هر سال مبالغی از صندوق توسعه به صورت بودجه اختصاص داده شده است. با شرایط فعلی آب در کشور، سیستم‌های کشاورزی به شدت گسترش پیدا کرده و می‌توانند در چهار فصل تولیدات داشته باشند. باید این موضوعات برای جامعه باز شود. اینکه دولت چه کمک‌هایی می‌کند و چه وام‌هایی می‌دهد و سودآوری آنها چقدر است.

به گفته وی، توانمندسازی اقتصادی کشور در شرایط فعلی با استفاده از امکانات موجود اعم از نیروی انسانی و سایر امکانات عزم ملی می‌خواهد که می‌توانیم این عزم ملی را ایجاد کنیم. همچنین در بخش‌هایی شرایط را فربه‌تر نماییم.

رییس قوه مقننه با تاکید بر لزوم ایجاد همبستگی سیاسی و اجتماعی در داخل کشور گفت: دشمن دنبال مایوس کردن، تخریب و برهم زدن است. باید در شرایط فعلی توجه داشت که همبستگی را افزایش داده و از برخی اقدامات پرهیز کرد و کنار گذاشت. امروز این موضوع وظیفه ملی همه ما است. گاهی برخی موضوعات خرد آنچنان بزرگ‌تر و برجسته‌تر می‌شود و حتی برخی مطالب خلاف واقع گفته می شود که باعث پراکندگی ذهن شده و این همان چیزی است که حریف می‌خواهد که ما به جای معطوف کردن اراده‌ها به سمت مسائل دیگر رویم. باید حواسمان جمع باشد. مثلا مایوس کردن مردم نسبت به برخی نهادها درست نیست ممکن است ضعف وجود داشته باشد اما برجسته کردن نکات منفی و نادیده گرفتن نکات مثبت کار نادرستی است. این موضوع گاهی درباره مجلس هم صورت می‌گیرد اکنون که نزدیک انتخابات هستیم، مدام راجع به مجلس نکات منفی گفته شده و نکات مثبت کمتر برجسته می‌شود.

وی با بیان اینکه انتخابات پرشور پشتوانه ملی و بزرگی برای انقلاب و نظام به خصوص در شرایط فعلی است، گفت: باید در این شرایط به دنبال افزایش حضور مردم در انتخابات باشیم چون انتخابات قوی برای توانمندسازی کشور مفید است نه اینکه آنقدر دوز برخی مسائل جزئی و برجسته کردن موضوعات منفی بالا رود که بر موضوعات مهم سیطره پیدا کند. یا اینکه گاهی ما تیراندازی سیاسی بلاوجه می‌بینیم که نباید در این شرایط این طور باشد. اگر شرایط به صورت ملی دیده می‌شود باید ببینیم که حریف دنبال چیست و مقابلش ایستاد. ما انتظار داریم اصحاب رسانه به پایداری ملی کشور کمک کنند که سایر بخش‌ها هم در این باره وظیفه دارند اما نقش رسانه‌ها برجسته‌تر است شما می‌توانید از منفی بازی و تخریب‌های بلاوجه دوری کرده و محل ندهید که در این صورت دیگران می‌فهمند این کارها جایگاهی ندارد.

رئیس مجلس در جمع بندی با تاکید مجدد بر شناخت حریف و کوتاه نیامدن در مقابلش در مقطع تاریخی فعلی گفت: خیلی از کشورها متوجه ظرفیت ما از نظر اقتصادی و نقش آفرینی در منطقه شده‌اند و نمی‌توانند ما را نادیده بگیرند. لذا مجبورند راه‌حلی داشته باشند. مسیر باز است مردم هم باید همراه باشند که در غیر این صورت آنها مسیر فشار را ادامه می‌دهند. امیدوارم خداوند کمک کند در شرایط ملی همه با عزم واحد کارها را انجام دهیم تا آینده کشور بهتر از وضعیت فعلی باشند.


تعداد بازدید : 821

ارسال نظر

ارسال