در همین راستا نیز انویدیا از خرده فروشان درخواست کرد که به نحوی با گیمرها راه بیایند و پیدا کردن کارت گرافیک در بحبوحه داغی بازار این محصولات را برای آنها راحت تر نمایند.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از دیجیاتو، با در نظر داشتن همین مساله، یونیسف اخیرا از گیمرها (که احتمالا به خاطر همین موضوع موفق به خرید کارت گرافیک نشده اند) خواسته که در صورت در اختیار داشتن امکانات لازم، اتریم استخراج کرده و به نهادهای خیریه ببخشند.
این پروژه که «نقاط عطف» نام گرفته همراستا با طرح های دیگری است که بر بستر بلاکچین آغاز شده اند. یونیسف پیشتر به خاطر ماهیت شفاف تراکنش های مالی صورت گرفته بر بستر بلاکچین و حذف واسطه ها از معاملاتش از این تکنولوژی برای کاهش قابل توجه هزینه هایش کمک گرفته. همزمان سازمان جهانی غذا نیز از اتریوم برای تحویل ژتون غذا به ارزش ۱.۴ میلیون دلار به پناهجویان سوری در اردن استفاده کرده است.
اما موفقیت برنامه جهانی غذا در اردن در پی اجرای پروژه های مشابه آن در پاکستان اتفاق می افتد. رابرت آپ مدیری نوآوری این سازمان در همین رابطه خاطرنشان شد:
ما احساس می کنیم که در نقطه شروع قرار داریم. موارد مصرف بالقوه ای برای بلاکچین وجود دارد که می توانند به شکلی قابل توجه نحوه کمک رسانی، اثربخشی و امنیت پروژه های ما را تحت تاثیر قرار دهند.
بلاکچین از جمله تکنولوژی های تازه ایست که به شدت مورد توجه سازمان های غیرانتفاعی قرار گرفته و علت نیز سهولت انتقال پول از طریق آن و رساندنش به دست پیمانکاران در اقصی نقاط دنیاست. با این حال اما به لطف محبوبیت این فناوری در میان تبهکاران، انتظار می رود که موانع قانونی متعددی در آینده نزدیک پیش روی آن قرار گرفته و همین مساله سازمان های خیریه را با مشکل روبرو کند. از سویی سقوط ادامه دار ارزش بیت کوین، سوددهی کسب و کارهای مبتنی بر آن را به شدت زیر سوال برده است.