به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از وبدا؛ وزارت بهداشت معتقد است بهرهبرداری از استانداردهای معتبر بین المللی در ارزیابی دانشگاههای خارجی و مدارک تحصیلی فارغ التحصیلان این دانشگاهها میتواند زمینههای ارتقای نظام سلامت کشور همگام با مجامع بین المللی را فراهم آورد.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی علاوه بر بررسی های ویژه این وزارتخانه، نظام های رتبه بندی QS، Times و Shanghai که بعضا از پراستنادترین نظام های رتبه بندی جهانی است را ملاک عمل قرار داده و فهرست دانشگاههای خارجی مجری آموزش علوم پزشکی که مورد تایید هستند را منتشر کرد.
در این لیست ۶۴۵ دانشگاه از کشورهای مختلف مورد تایید وزارت بهداشت قرار دارند که با تایید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مطابق با رای صادره در دویست و سی و دومین جلسه شورای عالی ارزشیابی مدارک دانش آموختگان خارج از کشور 26 شهریور سال ۹۶ تصویب شد.
گفتنی است، این لیست هر سال مورد بازنگری قرار میگیرد و از ابتدای سپتامبر 2018 صرفا دانشگاههای موجود در این لیست جهت ادامه تحصیل مورد تایید هستند و مدارک صادره طبق ضوابط قابل ارزشیابی هستند.
ضروری است تا متقاضیان تحصیل در دانشگاههای خارجی از ابتدای سپتامبر 2018 صرفا به دانشگاههای مورد تایید وزارت بهداشت مراجعه کنند و به این نکته دقت داشته باشند که در صورت تحصیل در دانشگاههایی غیر از 645 دانشگاه تایید شده، پس از فراغت از تحصیل، مدارک ایشان ارزشیابی نخواهد شد و تاکید می شود که دانشکدهها و کالجهای وابسته به دانشگاه اصلی نامبرده در این لیست، مورد تایید نبوده و مدارک صادره از آنها قابل ارزشیابی نیست.
فهرست دانشگاههای خارجی مورد تایید وزارت بهداشت در سال تحصیلی 19-2018 را اینجا دریافت کنید.