اقتصادآنلاین- سپیده قاسمی؛ به گزارش خبرنگار اعزامی اقتصادآنلاین به استان زنجان، شهرام طهماسبی امروز در جمع خبرنگاران در محل سازمان برنامه و بودجه استان زنجان، افزود: در کنار آن ۳۵۰ تا ۳۶۰ میلیارد تومان سرمایه داخلی نیز در بخشهای ریسندگی، بهداشتی و فولاد جذب شده است.
وی ادامه داد: با وجود اینکه جمعیت این استان ۱.۳ درصد جمعیت کشور است اما، سهم این استان از تولید ناخالص داخلی کشور یک درصد است.
طهماسبی با بیان اینکه مطالعات طرح آمایش سرزمین استان زنجان به پایان رسیده است، افزود: در چند جلسه از طرح دفاع شده و به زودی مصوبه شورای عالی آمایش دریافت خواهد شد.
وی یادآور شد: یک چهارم جمعیت کشور در روستاها زندگی میکنند اما، این نسبت در استان زنجان به یک سوم میرسد یعنی علیرغم سیر شهرنشینی هنوز بافت غالب اشتغال و فعالیت مردم بر کشاورزی و دامداری روستایی است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان زنجان در مورد پروژههای نیمهتمام عمرانی این استان نیز گفت: حدود ۱۳۲۲ پروژه نیمهتمام عمرانی در استان زنجان وجود دارد که سال گذشته ۵۰۴ میلیارد تومان منابع به این پروژهها اختصاص پیدا کرد.
طهماسبی افزود: برخی از پروژههای نیمه تمام حاکمیتی بوده و قابل واگذاری نیست اما حدود ۵۲۰ پروژه عمرانی در بخشهای ساختمان، راه، جاده و سدسازی قابل واگذاری به بخش خصوصی و تعاونی هستند.
وی با تاکید بر اینکه برنامهریزی استان بر محور خدمات با ارزش افزوده است، اضافه کرد: بخشهای حمل و نقل، ترانزیت و همچنین حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مد نظر است تا استان زنجان به عنوان قطب فناوری اطلاعات کشور مطرح شود.
طهماسبی همچین در مورد بحران آب در استان زنجان گفت: مشکل آب یک مسئله ملی است به خصوص در شهرستان ابهر در استان زنجان که بیشترین جمعیت را در خود جای داده مشکل آب بیشتر است در این زمینه با تعریف الگوی کشت برای کشاورزان و نیز رفتن به سمت کشتهای متراکم با روشهای نوین آبیاری در صدد صرفهجویی آب هستیم.
وی در پایان افزود: مصوبات شورای عالی آب در استان در راستای بهرهوری بیشتر از آب و نیز عدم صدور مجوزهای جدید برای بهرهبرداری از چاههای آب و همچنین تغییر الگوی کشت است.