تهرانی‌ها ۳۰۱میلیارد تومان بدهی برقی دارند

  • چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397 ساعت 19:29

اخبار => سایر رسانه ها

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تهران گفت: پرداخت نشدن بهای انرژی مشترکان که به ۳۰۱ میلیارد تومان بالغ شده امروز یکی از چالش‌های بزرگ این شرکت است.
تهرانی‌ها ۳۰۱میلیارد تومان بدهی برقی دارند

به گزارش  اقتصادآنلاین به نقل از صدا و سیما، حاجی رضا تیموری گفت: ۳۰ درصد بدهکاران برق در بخش کشاورزی هستند که تعرفه آنها کشاورزی است چون چاههای آب شرب آبفای شهری و روستایی با تعرفه کشاورزی محاسبه می شود و ۲۰ درصد دیگر بدهکاران، مصرف کنندگان خانگی هستند و بقیه بدهکاری نیز، به بخش ادارات عمومی و صنعت مربوط می شود.

وی با تاکید بر اینکه اگر این بدهی پرداخت شود، می توانیم خدمات بهتری انجام دهیم افزود: شرکت های توزیع برق، شرکت های درآمد - هزینه ای هستند یعنی هرچه درآمد کمتری داشته باشند برای هزینه به مشکل برخورد می کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تهران یکی دیگر از چالش های این شرکت را نقدینگی شرکت دانست و افزود: بهای انرژی و بهای انشعاب و نیرو رسانی به مشترکان جزو حقوق عمومی مردم است ولی دولت، این وجوه را به عنوان درآمد لحاظ کرده و مبالغ آن را به حساب خزانه وارد می کند. از دولت می خواهیم این منابع که حقوق مردم است را در اسرع وقت به شرکت ها عودت دهد و در قبال آن بتوانیم وظیفه خودمان که احداث شبکه و نصب انشعاب است را اجرا کنیم و خدمات پس از فروش که جزء وظایف ماست را به مشترکان ارائه کنیم.

این مقام مسوول با اشاره به اینکه در استان تهران، ۱۸ مگاوات نیروگاه انرژی خورشیدی احداث و به بهره برداری رسیده است افزود: یک نیروگاه ده مگاواتی خورشیدی در شهرک حسن آباد و نیروگاه هفت مگاواتی دیگری در دماوند وارد مدار شده و تعدادی نیز نیروگاههای کوچک چند کیلوواتی پراکنده هستند که سرجمع تولید آنها به یک مگاوات می رسد. با خرید تضمینی ۲۰ ساله برق از تولید کنندگان برق خورشیدی ، میل و رغبت برای سرمایه گذاری در این زمینه زیاد شده است.

تیموری افزود: استفاده از ژنراتورهای خود تامین که برق تولیدی آن را با قیمت بالا می خریم و به آنها با قیمت پایین تر برق می فروشیم که شامل مشترکان دیماندی (مشترکانی که قدرت درخواستی برق آنها بیش از ۳۰ کیلووات است و اغلب مشترکان غیرخانگی هستند) مانند صنایع همکاری آنها می تواند بیشتر باشد و از فرصت تعمیرات و تعطیلات در زمان پیک مصرف می توانند استفاده کنند. کشاورزان نیز براساس تفاهم نامه ای که با آنها بسته شده اگر در چهار ساعت پیک مصرف روز یعنی ساعت ۱۲ تا ۱۶ برق خود را از مدار خارج کنند در ۲۰ ساعت باقیمانده شبانه روز از برق رایگان استفاده خواهند کرد که این طرح هر سال از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور اجرا می شود.

به گفته این مقام مسوول با توجه به کاهش منابع آبی و کاهش تولید نیروگاههای برقآبی در سال جاری اگر ۵ درصد رشد مصرف برق داشته باشیم پنج هزار مگاوات کسری تولید برق خواهیم داشت بنابراین به مدیریت مصرف نیاز داریم تا در تابستان خاموشی نداشته باشیم.


تعداد بازدید : 172

ارسال نظر

ارسال