به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس، در نشست تخصصی مدیریت تولید و داراییهای فیزیکی در دومین کنگره و نمایشگاه بینالمللی اکتشاف و تولید و پنجمین کنگره و نمایشگاه بینالمللی صنعت حفاری ایران افزود: این کارگروه به راهکارهایی رسیده است که اجرای آنها میتواند هزینههای ماهانه شرکت ملی حفاری را بیش از ۱۲ میلیارد تومان کاهش دهد.
وی با اشاره به گستردگی شرکت ملی حفاری و بالا بودن هزینههای جاری آن، نقش مدیریت هزینهها را مورد تاکید قرار داد و افزود: مدیریت داراییهای فیزیکی نیز از جمله راهکارهایی است که میتواند در این زمینه موثر باشد و فعالیتهای انجام شده در این حوزه در سه سال اخیر نشاندهنده آثار مثبتی است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری با اشاره به اینکه ماهانه به طور میانگین ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای تامین تجهیزات اختصاص مییابد، ادامه داد: در این شرکت برای هر تجهیز، چرخه عمری مشتمل بر ۶ مرحله در نظر گرفته شده تا مدیریت منسجمی صورت گیرد.
وی ابراز امیدواری کرد که با مدیریت بهینه هزینهها و حرکت به سمت بازارهای بینالمللی، این شرکت با در اختیار داشتن بیش از ۷۰ دکل خشکی و سه دکل دریایی، در آینده شاهد روزهای پرکارتری باشد.