سید فرید موسوی در خصوص وضعیت اشتغال جوانان گفت:اینکه آیا با ارائه تسهیلات بانکی ارزان قیمت و توزیع پول می توان در کشور اشتغال پایدار ایجاد کرد، موضوعی است که تجربه شده و نتیجه مطلوبی برای کشور به همراه نداشته است.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ارائه وام های اشتغالزایی هدفمند در ایجاد اشتغال برای بخشی از بیکاران جامعه، بی تاثیر نیست اما برای تحول در رفع مشکل بیکاری باید فضای کسب و کار رونق یابد.
انتقاد از رتبه 124 ایران از لحاظ فضای کسب و کار در دنیا
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از رتبه 124 ایران از لحاظ فضای کسب وکار در دنیا، تصریح کرد:در حال حاضر میزان حجم نقدینگی در کشور بالا بوده بنابراین باید با تسهیل فضای کسب وکار نقدینگی را به بخش اشتغال سوق داد.
موسوی ادامه داد:بخش قابل توجهی از تسهیلات بانکی به بخش تولید اختصاص داده می شود اما باید توجه داشت شبکه بانکی کشور نیز دارای مشکلات و چالش های است و به دلیل اینکه در سال های گذشته شبکه بانکی با مشکلاتی روبرو بوده، از قدرت وام دهی بانک ها کاسته شده است.در حال حاضر صندوق های در کشور وجود دارد که از کارآفرینی و کسب و کارهای نو حمایت می کنند و از طریق بانک عامل تسهیلات بانکی پرداخت می کنند.
موسوی تصریح کرد:مصوبه مجلس مبنی بر برداشت یک و نیم میلیارد دلاری از صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستایی به این معنی نیست که تسهیلات اشتغالزیی تنها باید به روستاییان پرداخت شود بلکه هرشهروند ایرانی اگر بتواند در روستاها کارآفرینی ایجاد کند می تواند از تسهیلات مذکور استفاده کند.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی یادآور شد:در راستای اشتغالزایی از طرح های که دارای توجیه فنی و اقتصادی است حمایت می شود.