البته خیلی از این سازمانها و ادارات ترجیح میدهند یک سفره افطاری ساده در همان سالن اجتماعات سازمان خودشان برگزار کنند و با همان سادگی هم پذیرای کارمندان روزهدار نهاد خودشان باشند. اما نکته عجیب ماجرا آن سازمانها و اداراتی هستند که ظاهرا به همان سفره ساده افطاری قانع نیستند و ترجیح میدهند ضیافت افطاری کمی هم عطر و طعم لاکچری به خود بگیرد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از شهروند، جالب است که بدانید در برخی از هتلهای پنج ستاره تهران هزینه یک افطاری ویژه به ازای هر نفر معادل یکپنجم حداقل حقوق ماهیانه کارگران است. بهعنوان مثال حداقل هزینه یک افطاری در هتل اسپیناس خلیج فارس ١٣٩هزار تومان به ازای هر نفر است. با یک حساب و کتاب سرانگشتی به خوبی متوجه میشویم که حداقل هزینه افطاری در این هتل چیزی حدود ٧میلیون تومان میشود. منوی افطار این هتل شامل نان تازه، کره، عسل، مربا، خرما، زولبیا و بامیه، پنیر، سبزی خوردن، مغز گردو، چای، شیر گرم، نسکافه، هندوانه، آش رشته یا سوپ است. باقالی پلو با گوشت بره، زرشکپلو با مرغ، ته چین مرغ و کباب لقمه زعفرانی، برنج سفید زعفرانی و خورشت انتخابی (فسنجان یا قیمه یا قورمه سبزی) در منوی غذاهای افطاری اسپینه دیده میشود. سالاد شیرازی، ماست و خیار، سالاد فصل اردور افطاری اسپینه اسپیناس هستند.
اما اگر خواهان یک افطاری لاکچری در اسپیناس با خوراک زبان و سس قارچ، پلو مکزیکی با میگو، لازانیا با سس بلونز و جوجه چینی و سالاد میگو و گل آرایی ویژه هستید باید به ازای هر نفر ٢١٨هزار تومان هزینه کنید. به عبارتی هزینه افطاری با این منو برای یک میهمانی ٥٠٠ نفره حدود ١٠٩میلیون تومان آب میخورد.
در ضمن فراموش نکنید که مبلغ ورودی سالنها در این هتل هم متفاوت است و جدای از هزینه تعیین شده برای افطاری است. این پایان ماجرا نیست. همچنین در صورت تمایل به استفاده از مداحانی که با خود هتل و سالنهای ویژه آنها قرارداد دارند هم باید هزینه جداگانهای باید پرداخت کنید.
طعم افطاری در ارتفاع ٤٠٠ متری!
برج معروف و بلند بالای پایتخت هم که در حالت عادی و بدون آنکه روزه داری هم در کار باشد همیشه محل سر و صدای غذاها و منوهای عجیب و غریب است.اما وقتی پای میهمانیهای اشرافی به میان میآید، آن وقت کمیموضوع فرق میکند. برجی که این شبها با رستوران گردان و بلند بالایش هم محل مراجعه میهمانانی است که با بشقاب پرندگان و پیش غذاهای دریایی پذیرایی میشوند. البته سر و صداها و انتقادهایی که درخصوص این برج وجود داشته و قیمت ورودی ١٢٠هزار تومانی آن تا الان نتوانسته مشتاقان صرف افطاری در ارتفاع ٤٠٠ متری زمین را دلسرد کند.هنوز هم بیشتر شبهای این ماه، رستوران گردان برج میلاد تهران، در اختیار خانوادهها و مراکزی است که دوست دارند، سفره اشرافی افطار میهمانانشان جایی خیلی خیلی بالاتر از زمین پهن شود. منوهای ویژه این برج هم قابل تأمل است . منوهایی که گذشته از افطاریهای معمول، در آن اردور سرد و گرم، میز میوههای چهار فصل، سالاد بار، میز مخصوص دسر و نوشیدنی و انواع غذاهای ایرانی و فرنگی مثل بشقاب استیک، کاساتیا با گوشت، بیف فاهیتا، مرغ ایتالیایی، پاتیلا چیکن، هوکی انگشتی سوخاری، هات وینگز، کباب عربی و ... هم دیده میشود. منوهایی که مثل خیلی از همان هتلها و سالنهای معروف به راستی و بدون اغراق برای سفره افطار کمیباورنکردنی است.سفرههایی که انگار با وجود تمام این اشرافی بودن و باز شدن پای انواع غذاهای کشورهای مختلف به آنها هنوز تا رسیدن به حال و هوای بهترین ماه خدا فرسنگها فاصله دارد .