به گزارش اقتصادآنلاین، محمد ابراهیم دادسرشت با اشاره به تعداد پروانه های صادر شده در دو ماه نخست سال جاری گفت: براساس آمارهای موجود، در فروردین ماه سال گذشته ۳۷۰ پروانه ساخت و ساز از سوی شهرداری تهران صادر شد که این تعداد در فروردین ماه امسال به ۷۲۹ مورد افزایش پیدا کرد و تقریباً با رشد دو برابری همراه بود.
وی ادامه داد: در اردیبهشت ماه ۹۶ نیز ۹۶۲ پروانه ساخت و ساز از سوی شهرداری تهران صادر شد که این تعداد امسال به هزار و ۲۸۵ مورد افزایش پیدا کرد. به عبارت دیگر، در اردیبهشت ماه سال ۹۷ با افزایش ۲۵ درصدی در صدور پروانه ها نسبت به مدت مشابه سال قبل رو به رو بوده ایم.
مدیرکل تدوین ضوابط، نظارت و صدور پروانه های شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که آیا می توان بر اساس رشد این دو ماه میزان رشدی که ممکن است در طول سال اتفاق بیفتد را پیش بینی کرد، گفت: واقعیت این است در ماه های مختلف به فراخور شرایط فصلی تعداد پروانه هایی که صادر می شود متغیر است، اما پیش بینی می کنیم در سال ۹۷ به طور میانگین با رشد حدود ۸ تا ۱۰ درصدی مواجه شویم.
دادسرشت تاکید کرد: این پیش بینی براساس رونق نسبی بازار مسکن است که از مهرماه سال ۹۶ آغاز شده است، به طوری که در برخی از مناطق همچون ۲ و ۵ با رشد دو برابری قیمت آپارتمان های نوساز رو به رو هستیم که این میزان در مناطق جنوبی حدود ۳۰ درصد است.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که اختلافات وزارت کشور و سازمان نظام مهندسی برای انتخاب مهندس ناظر در ماه های گذشته تا چه اندازه بر روند صدور پروانه ساخت و ساز تاثیر گذاشته است، عنوان کرد: نمی توان گفت این امر به طور مستقیم تاثیرگذار است، اما می تواند از جمله آیتم های تاثیرگذار باشد
دادسرشت عنوان کرد: بحث دیگر موضوع بیمه کارگران ساختمان و تعرفه های متفاوتی است که تامین اجتماعی از سازندگان دریافت می کند و می تواند به عنوان عامل بازدارنده در روند صدور پروانه های ساخت و ساز عمل کند.