اصلاحات دستورالعمل‌های اصلاحی مربوط به گزارش‌های تفسیری

  • سه شنبه 17 بهمن 1396 ساعت 2:50

اخبار => سایر رسانه ها

در جلسه تهیه و تنظیم فرم‌های گزارش تفسیری مدیریت، اعضای حاضر پس از بحث و بررسی درخصوص فرم‌های مذکور درخصوص موارد اصلاحی به جمع‌بندی رسیدند.
اصلاحات دستورالعمل‌های اصلاحی مربوط به گزارش‌های تفسیری

به گزارش اقتصاد آنلاین ، شنبه 14 بهمن 96 جلسه تهیه و تنظیم فرم‌های گزارش تفسیری مدیریت با حضور مدیران مربوط در سازمان بورس، نمایندگان کانون کارگزاران و نمایندگان کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران در محل سازمان بورس و اوراق بهادار برگزار شد و درخصوص  فرم‌های یاد شده تصمیم‌گیری شد.

در این جلسه محمد علیزاده (مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار)، وحید روشن قلب (سرپرست اداره نظارت بر ناشران بورسی سازمان بورس و اوراق بهادار)، جعفر آذروند (رئیس اداره نظارت بر ناشران فرابورسی سازمان بورس و اوراق بهادار)، ولی اله جعفری (کارشناس مسئول مدیریت نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار)، مهرزاد منتظری (مدیر تحلیل کارگزاری آگاه- نماینده کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار)، ولید هلالات (مدیر تحلیل کارگزاری اقتصاد بیدار- نماینده کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار)، سید محمد هاشمی‌نژاد (مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری مهرگان تامین پارس– نماینده کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران)، حسین بوستانی (مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری ایران و فرانسه - نماینده کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران) و بهنام بهزادفر (مدیر امور اعضای کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار) حضور داشتند.

در جلسه مورخ هفتم بهمن ماه سال جاری که با حضور برخی از اعضای هیات مدیره، مدیران و کارشناسان سازمان بورس و اوراق بهادار، مدیران نهادهای مالی بازار سرمایه و دبیران کل کانون کارگزاران و کانون نهادهای سرمایه‌گذاری برگزار شد، مقرر شد که در قالب گزارش‌های تفسیری مدیریت، فرم‌ها و جداولی به منظور دریافت اطلاعات مورد نیاز بازار از ناشران قرار گیرد که تکمیل آن فرم‌ها و جداول توسط ناشران الزامی باشد. این فرم‌ها به هفت دسته جداگانه  شامل شرکت‌های تولیدی، خدماتی، بانکی، بیمه‌ای، لیزینگ، سرمایه‌گذاری و ساختمانی تقسیم می‌شود. بدین ترتیب بخش مهمی از اطلاعات صورت‌های مالی و بودجه به صورت تفصیلی و با جزئیات کامل در قالب جداول جدید به فعالان بازار سرمایه و تحلیلگران عرضه خواهد شد و نگرانی فعالان بازار سرمایه از بابت کاهش اطلاعات ارائه‌شده به بازار برطرف خواهد شد. در جلسه فوق همچنین مقرر شد درخصوص جزئیات این فرم‌ها و نحوه گزارش‌دهی ناشران در جلسه‌ای متشکل از نمایندگان کانون کارگزاران، کانون نهادهای سرمایه‌گذاری و سازمان بورس تصمیم‌گیری شود. جلسه 14 بهمن‌ماه به همین منظور تشکیل شد و اعضای حاضر پس از بحث و بررسی درخصوص فرم‌های مذکور درخصوص موارد ذیل به جمع‌بندی رسید:

•  اطلاعات عملیاتی شرکت چه در قالب عملکرد چه در قالب بودجه به صورت کامل منتشر شود؛

•  فرم‌ها به گونه‌ای طراحی شود که قابلیت بررسی و تطبیق با گزارش‌های ماهانه و همچنین قابلیت مقایسه با گزارش‌های پیشتر شرکت را داشته باشند؛

•  اطلاعات عملیاتی آتی شرکت چنانچه شرکت در بازه زمانی گزارش عملکرد پایان سال قرار داشته باشد، در قالب بودجه سال بعد؛ چنانچه شرکت در بازه مرتبط با گزارش‌های سه و شش ماهه قرار داشته باشد، در قالب بودجه تا انتهای سال مالی و چنانچه شرکت در وضعیت ارائه عملکرد گزارش 9 ماهه باشد در قالب بودجه سه ماهه پایان سال و سه ماهه ابتدای سال بعد ارائه شود؛

•  درخصوص سایر اطلاعات با اهمیت شرکت نظیر اطلاعات غیر عملیاتی و... این امکان وجود داشته باشد که شرکت در قالب کادرهایی پیش‌بینی خود را ارائه دهد؛

•  درخصوص سرمایه‌گذاری‌های شرکت چه در بانک‌ها چه در شرکت‌های وابسته و فرعی تنها پیش‌بینی دریافت سود نقدی (DPS) حذف شده و بقیه گزارش‌ها مانند گذشته منتشر می‌شوند.

در نهایت نیز مقرر شد فرم‌های فوق توسط سازمان بورس و اوراق بهادار پس از اصلاح و بهبودهای ارائه شده منتشر شود و چنانچه نظرات دیگری در این خصوص وجود داشته باشد، از طریق کانون‌ها جهت اصلاح به سازمان بورس و اوراق بهادار منعکس شود.


تعداد بازدید : 183

ارسال نظر

ارسال