منصور معظمی در همایش تجلیل از برگزیدگان سومین دوره جایزه ملی مدیریت انرژی افزود: ساختار ذهنی شکل گرفته همگان این است ما که در کشور ثروتمندی زندگی می کنیم اما این نقطه شروع، ما را به لحاظ بهره وری به پایین ترین سطح رسانده است.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، وی که رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) است، تاکید کرد در این زمینه باید بحث فرهنگ سازی را در عرصه رسانه و هنر جدی بگیریم.
** لزوم جذب فناوری های نوین در پسابرجام
معظمی گفت: استفاده از فناوری های جدید سهم مصرف انرژی فسیلی را کمتر می کند و برآورد مراکز پژوهشی جهان نشان می دهد مصرف انرژی فسیلی تا سال 2050 میلادی کاهش می باید اما همچنان سهم نفت و گاز بالا خواهد بود و این موضوع به ما دیکته می کند که به نقش فناوری جدید در حوزه انرژی بیشتر توجه کنیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به قراردادهای امضا شده در صنعت خودرو پس از برجام گفت: یکی از این مشارکت ها قرارداد ایدرو و رنو بود که سهم اصلی آن با خودروساز صاحب برند است که به همراه خود فناوری جدید را به همراه خواهد داشت.
معظمی تاکید کرد در بخش انرژی نیز باید چنین مشارکت هایی داشته باشیم تا بتوانیم در مسیر مدیریت مصرف انرژی گام هایی برداریم.
وی از مجلس شورای اسلامی خواست هنگام بررسی بودجه، مجموع سیاست های قیمتی و غیرقیمتی را در حوزه انرژی لحاظ کند.
رییس جمهوری نوزدهم آذرماه با حضور در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه 1397 کل کشور را تقدیم کرد.
سقف بودجه مورد نظر دولت برای سال آینده 11 میلیون و 949 هزار و 354 میلیارد و 674 میلیون ریال است.
در لایحه بودجه سال آینده، منابع بودجه عمومی دولت از لحاظ درآمدها و واگذاری دارایی های سرمایه ای و مالی و مصارف بودجه عمومی دولت از حیث هزینه ها و تملک دارایی های سرمایه ای و مالی، افزون بر چهار میلیون و 249 هزار میلیارد ریال است.
بودجه عمومی نیز شامل دو بخش منابع عمومی و درآمدهای اختصاصی دولت می شود.
نشست های کمیسیون تلفیق برای بررسی لایحه بودجه سال 1397 از نهم دی ماه آغاز شد.
اعضای کمیسیون تلفیق در 2هفته و روزانه 2نوبت کاری به بررسی لایحه بودجه میپردازند.
چنانچه نیاز باشد کمیسیون تلفیق در سومین نوبت نیز کار بررسی بودجه را ادامه دهد، این موضوع به رای اعضای کمیسیون گذاشته می شود.