به گزارش باشگاه در و پنجره و نما
روزنامه اطلاعات در یادداشتی به قلم ابوالقاسم قاسم زاده آورده است: رئیس جمهوری در استان هرمزگان گفت: «در مجموع 595 میلیارد تومان اعتبار برای انجام طرح های استانی در نظر گرفته شده است. بهره برداری از فاز سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس یکی از مهمترین این طرح ها بود.
در پایان سفر و در نشست خبری در شورای اداری استان، روحانی توجه دولت به مشکلات موجود و تلاش برای عبور از شرایط تحریم و جنگ مالی ـ اقتصادی آمریکا علیه ایران را تشریح کرد. رئیس جمهور خطاب به مردم و مسئولین در دولت گفت: «با اراده و وحدت میتوان از پس مشکلات برآمد و از این شرایط هر چند سخت عبور کرد و در مواجهه با این جنگ اقتصادی که دشمنان به راه انداختهاند، هزینه هایی هم باید متحمل شد.»
اراده و وحدت دو اصل تجربه شده در دوران 8 سال جنگ تحمیلی بود. دورانی که آمریکا و همه همراهان او ازجمله دولتهای اصلی و عمده در اروپا علاوه بر اجرای تحریمهای همهجانبه علیه مردم ایران و انقلاب اسلامی آنها، در تحقق اهداف خود که سرفصل آن اشغال سرزمینی ایران و بسترسازی برای تجزیه بخش هایی از جنوب و غرب کشور بود، جنگی فراگیر را به راه انداختند، اما در نهایت موفق نشدند حتی یک وجب از خاک میهن را در تصرف دائمی خود درآورند. اراده و وحدت در آن 8 سال جنگ تحمیلی همان اصل مقاومت بود که هم ملی و هم مذهبی بود.
امروز روحانی رئیس جمهور که در ایام جنگ تحمیلی و 8سال دفاع از میهن و کیان انقلاب اسلامی، مسئولیت های حساس و مهمی داشت و آن را از نزدیک تجربه کرده است، میگوید ما از این مرحله با موفقیت عبور خواهیم کرد، به شرط آنکه در این جنگ اقتصادی و «قلدری» ترامپ رئیس جمهور آمریکا همچنان آن تجربه پیروز را با به کارگیری «اراده و وحدت» دنبال کنیم.
مشکلات در این مسیر بسیار است از آن جمله جبههای که از جنگ رسانه ایی با سرمایه های دلاری برخی از شیوخ حاکم عربی در خلیج فارس و سیاست گذاریهای صهیونیست ها و به کارگیری حرفهای رسانهایی به میدان آورده شده است. پمپاژ وسیع خبرهای منفی و تخریبی، بهره گیری از سوژه هایی که متاسفانه در درون کشور از سوی افراد صاحب نام و یا صاحب منصب و سکوهای گوناگون سخنوری بنام نقد شرایط ساخته و پرداخته میشود، همگی یک هدف را دنبال میکنند و آن شکستن اراده و وحدت ملی در فضای اجرای تحریمهای ترامپ و جنگی روانی است که در آنیم!
همینجا و فوری بنویسم که نگارنده بر نقد سالم و دلسوزانه خط بطلان نمیکشد، زیرا فرهنگ انقلاب اسلامی بر نقد سالم و از مسیر آن دستیابی به رهگشایی و سازندگی بهتر استوار است.
مرگ نقد، یعنی مسیر سازی برای تحقق دیکتاتوری، لاجرم نابودی آرمانهای انقلاب اسلامی است. اما بیان و قلم متعهد همواره شرایط سنجی میکند و با سوژهسازی خوراک به دشمن نمیدهد.
گمان ندارم کسی باشد که این فرازها و جملات را رد کند و یا قبول نداشته باشد، زیرا همگی مرزبندی با دشمنان و قدرت تخریبی رسانه ای آنها را قبول دارند. اما چندین و چند بار در همین ستون محک نوشتهام که نباید با سوژه سازی های خبری و نواختن مدام آهنگ های حذف و رقابتهای کور و جزمی تشکیلاتی و گروهی علاوه بر ضربه زدن به اصل«اراده و وحدت» خوراک مناسب به معاندین خارج کشور نشین و رسانههای در کنترل جریان صهیونیستی و آمریکایی داد.
از میان نمونه های بسیار که نقد سالم را از نقد تخریبی نشان میدهد، تنها به یک نمونه آن در همین چند روز گذشته و هنگامی که رئیس جمهور در یک سفر کاری و موفق در استان هرمزگان بود اشاره میکنم و آن خبر یکباره منتشر شده از پیشنهاد استیضاح رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامی از سوی نماینده قم است که پس از انتشار آن معلوم شد چند امضاء بیشتر ندارد و هنوز در اختیار هیأت رئیسه مجلس به خاطر نداشتن امضاء در حدنصاب قانونی قرار نگرفته است. اما همچنان نماینده قم در شبکههای مجازی و برای شبکههای فارسی زبان خارج از کشور خبرسازی میکند و میگوید که نمایندگان اگرچه پای طرح امضاء ندادهاند، اما به من گفتهاند که اگر این طرح به صحن علنی برسد، برای عزل رئیس جمهوری رأی خواهند داد! تفسیر این رفتار ضد اراده و وحدت در کشور را بخش فارسی چند شبکه خارجی دادهاند که با تمجید از اقدام شیخ نماینده قم از آن با چند مصاحبه با مخالفان جمهوری اسلامی گفتهاند، «جریان تقابل با روحانی و پایین کشیدن او در دوران پایانی ریاست جمهوریش به صورت تشکیلاتی علنی شده است!»
بیش از این نمینویسم که «تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل!»
منبع: روزنامه اطلاعات؛ 1397.12.01
گروه اطلاع رسانی**9117**9131