به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، همایون حائری با تأکید بر اینکه پیک مصرف برق در سال گذشته ۵۵ هزار و۴۴۳ مگاوات بود و این عدد در سال جاری به ۵۵ هزار و ۴۳۲ مگاوات رسیده است، ادامه داد: سالها است که با ورود سیستمهای سرمایشی غیر استاندارد پیک مصرف برق از شب به روز منتقل شده است.
وی اضافه کرد: اختلاف پیک روز با پیک شب در برخی اوقات به ۴ هزار مگاوات میرسد و این نشان میدهد که مصرف ۲۰ هزار مگاوات توسط سیستمهای سرمایشی یک عدد بزرگ است و باید بر روی آن اقدام مشخصی صورت گیرد و کنترل شود.
حائری گفت: اگر صرفهجویی و کنترل مصرف در ادارات دولتی صورت نمیگرفت قطعاً با مشکل خاموشی بیشتری مواجه میشدیم اما خوشبختانه ۱۶۰۰ مگاواتی که از نصب ۱۴ تا ۱۵ توربین گازی به دست میاید از این مسئله جلوگیری کرد.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با بیان اینکه بایستی در سیستمهای سرمایشی اصلاح صورت پذیرد و تجهیزات مناسب در اختیار مشترکین قرار بگیرد، ادامه داد: در بحث صنایع هم باید برای آنها سقف مصرف مشخص شود و هم اکنون در حال تدوین آن هستیم تا صنایع ما قیمت واقعی برق را پرداخت کنند.
حائری با اشاره به اینکه اگر در جریان قطع برق به مشترکین خسارتی وارد شود میتوانند این خسارت را مطالبه کنند، بیان داشت: مشترکین با مراجعه به مراکز و پس از بررسیهای لازم حتماً خسارت خود را دریافت خواهند کرد که برای پرداخت این خسارات نیز چارچوبهای از قبل تعریف شده است.