آیت الله نوری همدانی: دیرکرد، ربا و حرام است

  • سه شنبه 2 بهمن 1397 ساعت 23:32

اخبار => سایر رسانه ها

آیت الله نوری همدانی: دیرکرد، ربا و حرام است

به گزارش باشگاه در و پنجره و نما

یکی از مراجع تقلید شیعیان با بیان اینکه هر اقدامی در حوزه اقتصاد به سرعت خودش را نشان می‌دهد، گفت: مردم بهبود وضعیت اقتصادی را باید در سفره‌های خود و نه آمار مدیران ببینند.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله العظمی حسین نوری همدانی در دیدار اعضای هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جامعیت دین مبین اسلام، گفت: این دین آسمانی در عرصه های مختلف و مسائل گوناگون از جمله اقتصاد نظر و آموزه دارد و مساله اقتصاد دارای اهمیت زیادی است.

وی با اشاره به لزوم میدان دادن به جوانان به ویژه در امور اقتصادی، گفت: اگر به آن‌ها میدان داده شود، جوانان می‌توانند که مشکلات اقتصادی را حل کنند؛ مردم در چند سال اخیر وعده‌های زیادی را در حوزه اقتصاد شنیدند، ولی آن‌ها ارزانی را در سفره‌های خود نمی‌بینند، ارزش پول کشورمان کاهش یافته است و کالاهای ضروری برای مردم گران شده است.

این مفسر قرآن کریم اولویت بندی در تأمین نیازهای مردم را ضروری دانست و تصریح کرد: دولت پیش از پرداختن به بازار خودرو و سکه باید تأمین نیازهای اولیه مردم را در دستور کار خود قرار بدهد.

وی ادامه داد: ثروت‌ها نباید راکد باشند، بلکه ثروت‌ها باید در جریان باشند تا رونق اقتصادی را داشته باشیم، در اسلام فقر نداریم و اگر جلوی اسراف‌ها و احتکارها گرفته شود، دیگری فقیری نخواهیم داشت.

آیت‌الله نوری همدانی ادامه داد: براساس روایات اسلامی ما باید حاکمان جامعه، زندگی خودشان را در سطح فقرای جامعه قرار دهند، تا تحمل فقر برای فقرا راحت باشد؛ اما متأسفانه در کشور ما به خوبی به این نکات توجه لازم نمی‌شود.

دیرکرد ربا به شمار می‌رود و حرام است

وی خاطرنشان کرد: در چند سال اخیر بارها گفتم که دیرکرد حرام است و دیرکرد ربا به شمار می‌رود، اما باز هر روز مردم به من نامه می‌نویسند که در بانک‌ها از آن‌ها دیرکرد گرفته می‌شود.

استاد سطوح عالی حوزه تأکید کرد: هر اقدامی در حوزه اقتصاد به سرعت خودش را نشان می‌دهد و مردم بهبود وضعیت اقتصادی را باید در سفره‌های خود و نه آمار مدیران ببینند، آن‌ها طاقت ندارند که چندین سال منتظر اجرا شدن برنامه‌های مدیران برای بهبود وضعیت اقتصادی خود باشند.

وی در پایان افزود: انفال در دین اسلام در اختیار خداوند، رسول اکرم(ص) و ائمه معصومین(ع) است، انفال شامل مواردی همچون معادن و جنگل‌ها است که باید کسی که صاحب ولایت است، از آن استفاده کند تا شاهد فقر در جامعه اسلامی نباشیم.


تعداد بازدید : 735

ارسال نظر

ارسال