کارهایی که باید و نباید بعد از خیس شدن گوشی انجام داد

  • چهارشنبه 25 مرداد 1396 ساعت 2:52

اخبار => سایر رسانه ها

اسمارت‌فون شما در آب افتاده است؟ نگران نباشید! اگر سریع اقدام کنید و کار‌های لازم را به‌سرعت انجام دهید، می‌توانید از آسیب دیدن گوشی هوشمند خود جلوگیری کنید.
کارهایی که باید و نباید بعد از خیس شدن گوشی انجام داد

در این مقاله کارهایی را که باید و نباید بعد از خیس شدن گوشی انجام دهید، توضیح می‌دهیم. همراه ما باشید.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از آی تی رسان، در ابتدا، به سرعت گوشی را از آب خارج کنید. هر چه گوشی بیشتر در آب باشد، آب بیشتری از طریق منافذ و شیار‌های گوشی وارد آن می‌شود. به محض این‌که گوشی را از آب خارج کردید، چند کار را باید انجام دهید. همچنین کار‌هایی نیز هست که به هیچ وجه نباید انجام دهید.

کار‌هایی که نباید انجام دهید

گوشی را روشن نکنید.

هیچ دکمه یا کلیدی را فشار ندهید.

گوشی را تکان ندهید و به آن هیچ گونه ضربه‌ای نزنید.

داخل گوشی را باد نگیرید و فوت نکنید. این کار می‌تواند آب موجود در گوشی را به دیگر قسمت‌های داخلی گوشی که هنوز خیس نشده‌اند برساند.

گوشی را حرارت ندهید.

مراحل نجات اسمارت‌فون آسیب دیده توسط آب

گوشی را خاموش کنید.

پوشش‌های محافظ گوشی را جدا کرده، درب پشت گوشی را باز کنید و سیم کارت و کارت حافظه microSD  را از اسلات‌های مربوطه خارج کنید. باتری گوشی را نیز در بیاورید.خیس شدن گوشی

با استفاده یک لباس یا دستمال خشک گوشی خود را خشک کنید. از گسترش مایع در اطراف گوشی اجتناب کنید، زیرا مایع می‌تواند از طریق سایر منافذ گوشی وارد آن می‌شود.خیس شدن گوشی

اگر گوشی خیلی خیس شده است مایعاتی که در شیار‌های گوشی قرار دارند و امکان خشک کردن آن‌ها با دستمال وجود ندارد را می‌توانید با استفاده از جارو‌برقی بیرون بکشید (در هنگام استفاده از جارو‌برقی بسیار دقت کنید). پیش از روشن کردن جارو‌برقی مطمئن شوید که اجزا کوچک گوشی مانند سیم کارت و کارت حافظه microSD را از محل خود خارج کرده‌اید.

گوشی خود را در یک کیسه پلاستیکی زیپ‌دار که پر از برنج پخته نشده باشد قرار دهید! برنج بهترین جذب کننده مایعات است. همچنین می‌توانید کیسه مخصوص خشک کننده گوشی را خریداری کنید. اگر این کیسه را در خانه ندارید اصلا جای نگرانی نیست. همان‌طور که گفته شد فقط کافی است که گوشی را به سرعت درون کیسه‌ای مملو از برنج بیندازید.

یک یا دو روز به گوشی فرصت دهید تا کاملا خشک شود. اصلا عجله نکنید. سیم کارت خود را در یک گوشی قدیمی بگذارید و از آن استفاده کنید. پس از گذشت دو یا سه روز می‌توانید گوشی خود را از کسیه برنج بیرون بیاورید. باتری را در گوشی قرار داده و آن را روشن کنید.

اگر گوشی روشن نشد آن را شارژ کنید. اگر شارژ نشود، احتمالا باتری گوشی شما آسیب دیده است. اگر باتری اضافی دارید، آن را جایگزین باتری فعلی کرده و مجددا مراحل فوق را تکرار کنید. اگر باز هم گوشی روشن نشد، آن را به تعمیرگاه مجاز ببرید تا مشکل گوشی شما را برطرف کنند.

اگر اسمارت‌فون شما روشن شد و شروع به کار کرد، این به معنی پایان کار نیست. شما باید همچنان طی چند روز آینده مراقب گوشی خود باشید و مطمئن شوید که هیچ مورد غیر‌عادی توجه‌تان را جلب نکند. به منظور بررسی اسپیکر‌ها چند آهنگ مختلف را پخش کنید. همچنین اطمینان حاصل کنید که صفحه لمسی گوشی نیز همانند گذشته کار می‌کند.

اسمارت‌فون‌های ضد آب

برخی از گوشی‌های هوشمند تحت عنوان گوشی‌های ضد آب روانه بازار می‌شوند. به این نکته توجه داشته باشید که خصوصیت ضد آب بودن از سوی سازندگان شامل شرایط خاصی می‌شود. مقاومت یک اسمارت‌فون در برابر آب به عواملی همچون تمیزی آب، عمق فرو رفتن گوشی در آب و مدت زمانی که گوشی در این عمق بوده است بستگی دارد.


تعداد بازدید : 256

ارسال نظر

ارسال