احساس در دسترس نبودن یا بیخبری از دنیا حتی فقط با قطع بودن اینترنت گوشی هم سراغ خیلیها میرود. این ها نشانههای اعتیاد به تلفن همراه است. سندرمی که چند وقتی است که شایع شده و با آمدن گوشی های هوشمند رواج بیشتری هم یافته است.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دیجی کالا ، ما بهطور متوسط روزی ۱۱۰ بار گوشیمان را چک میکنیم. شاید باورش سخت باشد ولی ۴۰% افراد در دستشویی هم گوشیشان را چک میکنند و ۱۲% از بزرگسالان (و نه نوجوانان) با موبایلشان به حمام میروند. بسیاری از والدین و نوجوانان هم معمولا سر استفاده از موبایل بحث و مشاجره دارند.
پیامدهای این اعتیاد تنها گریبانگیر معتادهای موبایل نمیشود؛ بلکه روی جامعه تاثیر دارد. میدانید که استفاده از تلفن همراه علت ۲۶ درصد تصادفات بوده است؟
۵۶% والدین اعتراف کردهاند هنگام رانندگی موبایلشان را چک میکنند. ۷۵% کاربران پذیرفتهاند که حداقل یکبار هنگام رانندگی پیامک فرستادهاند. ۵۱% نوجوانان گفتهاند تابهحال والدینشان را دیدهاند که هنگام رانندگی موبایلشان را چک میکنند.
فکر میکنید همهی اینها چه تاثیری بر زندگی ما و نسل بعدی خواهد داشت؟ توصیه میکنیم این اینفوگرافیک را درمورد اعتیاد به تلفن همراه ببینید.