به گزارش اقتصاد آنلاین، رییس جمهور تصریح کرد: مطلوب در جامعه ما این است که همه نسبت به هم احساس مشترک داشته، یکدیگر را دوست داشته باشیم و برای رفاه و زندگی هم ایثار کنیم.
دکتر روحانی هدف روزهداری و فلسفه دین و ماه مبارک رمضان را گسترش محبت میان مردم دانست و گفت: باید به یکدیگر محبت کنیم و در کنار هم باشیم، چرا که بخشش به مردم و طاعت حق، موجب سرافرازی در دنیا و آخرت خواهد شد.
رییس جمهور افزود: ما باید کاری کنیم که در این کشور هیچ کس احساس تنهایی و بیپناهی نکند و باید همه مردم در روز خوشی و گرفتاری در کنار هم باشند.
دکتر روحانی تأکید کرد: دولت مانند گذشته در کنار مردم قرار دارد و معتقدیم که با هم میتوانیم مشکلات و آسیبهای کشور را برطرف کنیم.
رییس جمهور با بیان اینکه قدمهایی در دولت یازدهم برای رفع مشکلات مردم بویژه اقشار آسیب پذیر برداشته شده که باید در دولت دوازدهم این قدمها ادامه پیدا کند، گفت: باید در راستای حمایت از خانوادههایی که حامی و پشتیبانی ندارند، تلاش کنیم.
دکتر روحانی با اشاره به حضور خانم کبری رحمتی که با وجود معلولیت و ناتوانی خود را به سختی به پای صندوق رأی رسانده بود، آقای مرتضی کافی پیرمرد فال فروشی که در دوران انتخابات با فروختن فال از دکتر روحانی حمایت کرده بود و خانم سیده مهتاب نبوی دختر جوانی که به دلیل معلولیت با پای خود رأی خود را نوشته بود ، گفت: حضور این عزیزان و تلاشهای آنها همگی این پیام را دارد که این ملت بیدار و هوشیار هستند و حاضرند برای وطن و کشور خود فداکاری کنند.
پیش از سخنان رییس جمهور، انوشیروان محسنی بندپی رییس سازمان بهزیستی کشور و پرویز فتاح رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) در سخنانی گزارشی را از برنامههای حمایتی دولت از محرومین و مددجویان تحت پوشش این دو سازمان، ارایه کردند.