، سیدمصطفی میرسلیم امروز در گفتوگو با کارشناسان در شبکه چهارم سیما در مورد شعارهای انتخاباتی خود اظهار کرد: شعار من این است که آن دسته از حقوق مردم که اجرا نشده را محقق کنم مثل حقوقی که در قانون اساسی به آنها اشاره شده از جمله شغل و مسکن و تامین اجتماعی آزادی های سیاسی.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، وی در ادامه افزود: محقق کردن این حقوق کار یک دولت نیست و ما باید کارهای مثبت دولتهای گذشته در این زمینهها را تکمیل کنیم. من معتقدم با دولت راستی و درستی میتوان این حقوق را ایفا کرد. این دولت با مردم روراست است و به آنها صادقانه آمار میدهد و مدیرانی دارد که از شایستگی برخوردار باشند، آگاهی و دانش داشته باشند و از تجربه مفید و وجدان اخلاقی برخوردار باشند. ما نیازمند دولتی هستیم که برای گرفتن حقوق مردم بر مبنای راستی و درستی عمل کند.
میرسلیم در ادامه با اشاره به ضرورت مقابله با اشرافی گری در نظام جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: امام این اصطلاح را به کار میبرد که باید زی طلبگی را فراموش نکرد یعنی ساده زیست باشیم. نباید به بهانه امنیت کاری کنیم بین ما و مردم جدایی بیافتد اگر مسئولان ساده زیست باشند اعتماد مردم به آنها جلب میشود. ولی اگر مسئولان در دام اشرافیگری افتادند مردم هم از آنها یاد میگیرند.
این نامزد حزب موتلفه در انتخابات ریاست جمهوری همچنین در مورد حل مشکلات کشور به وسیله روشهای علمی تصریح کرد: ما باید برای مشکلات خود دنبال راههای علمی باشیم یعنی اول مشکلات را دقیق بشناسیم سپس دنبال پژوهش علمی بوده و بر مبنای آن پژوهشها اقدام عالمانه انجام دهیم. اساتید نباید خود را در دانشگاهها محبوس کنند بلکه مشکلات کشور را باید بشناسند و برای آن راه حل ارائه کنند من اهمیت فراوانی برای مراکز علمی و پژوهشی قائل هستم.
میرسلیم در پاسخ به پرسشی درباره نحوه مقابله با تهدیدات امریکا گفت: افزایش قدرت بازدارندگی کشور، رساندن ندای صلح طلبی ایران از طریق کشورهای دوست از جمله راههای مقابله با تهدیدات امریکا است ایران برای اینکه تکفیریها در دنیا حاکم نشوند شهدای زیادی داده است که همه کشورهای دنیا از جمله امریکا باید قدر آن را بدانند.
وی در ادامه در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص راه حلهایش برای تامین مسکن دهکهای پایین جامعه گفت: تامین زمین مجانی یا ارزان از سوی دولت با رعایت نیازها و عوامل دخیل در شهرداری ، استفاده از طراحیهای درست ومصالح پیش ساخته، پرهیز از تجمل گرایی در ساخت مسکن و اجاره به شرط تملیک روشهای مناسبی برای این کار است.
میرسلیم همچنین درباره نرخ تورم و رابطه آن با قدرت خرید مردم تصریح کرد: تورم بیست تا پنجاه شصت درصد ویران کننده است. با این تورم باید مبارزه کرد اما همه کشورهایی که دنبال توسعه هستند تورمی در حد سه چهار درصد دارند که این تورم هم قدرت خرید مردم را حفظ می کند و هم انگیزه برای فعالیت اقتصادی ایجاد می کند.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوال دیگری درباره نحوه ایجاد اشتغال پایدار اظهار کرد: حل مشکل بیکاری مهمتر از مشکل تورم است صرف پرداختن به تورم و بی توجهی به اشتغال چاره ساز نخواهد بود در این مسیر باید موانع اداری بنگاههای اقتصادی که قبلا فعال بودند برطرف شود، تا برای دریافت وامهای خود یکی دوسال صبر کنند و دولت هم کمک کمند که بنگاههایی که بهره وری کافی ندارند به افزایش بهرهوری برسند. ما باید فعلا سرمایهگذاریهایی که در گذشته انجام شده را فعال کرد.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری همچنین در پاسخ به این پرسش که چه برنامه هایی برای کاهش هزینههای ازدواج دارید؟ اظهار کرد: راه حل نه ارائه وام با بهره بالا بلکه قرض الحسنه به جوانان است. از سویی در هر محلهای باید امنای آن محلات امکاناتی را برای ازدواج جوانان فراهم کنند. دولت هم باید بنیادهای مشاوره برای جوانان ایجاد کند و از سویی باید نقشه هایی که برای تضعیف مبانی خانواده در ایران انجام شده را خنثی کرد.
وی در مورد راهکارهای مقابله با شبکههای ماهواره ای و شبکههای مجازی خاطر نشان کرد: ما نباید به صورت مطلق این شبکهها را نفی کنیم. چون برنامههای مفیدی هم دارند صدا و سیما میتواند این برنامهها را آماده کرده ممیزی لازم را انجام دهد و آنها را در اختیار مردم بگذارد زیرا رجوع مردم به ماهواره به خاطر کیفیت پایین برنامههایی است که ما با آنها ارائه میکنیم بنابراین دولت به نهادهای فرهنگی برای تولید برنامههای فرهنگی باید کمک کند.
میرسلیم ادامه داد: از سویی باید آسیب شناسی قوی از فضای مجازی انجام دهیم فضای مجازی امکاناتی از قبیل نظارت عمومی بر مسولان و آگاهی رسانی و حتی ایجاد اشتغال دارد که باید از این امکانات استفاده کنیم اما باید برنامههای خلاف فرهنگی ما کنار گذاشته شود تا مردم آلوده آنها نشوند بنابراین باید با اشراف بر ماهواره و فضای مجازی از مزایای آنها بهره ببریم.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود در مورد آسیبهای نظام بودجه ریزی خاطر نشان کرد: انحراف بودجه از برنامههای توسعه، مبتی نبودن برنامههای توسعه بر سند چشم انداز بیست ساله و نگاه جزیی و منطقه نگری در تخصیص بودجه از مشکلات این حوزه است.
میر سلیم در پایان در پاسخ به این پرسش که چه نوع برخوردی با منتقدان خود خواهید داشت، گفت: من همواره در حزب موتلفه از دولتهای سرکار حمایت کرده اما انتقادهای خود را هم مطرح کردم. من معتقدم همکاری با اقلیت باید انجام شود و شنیدن انتقادهای دلسوزانه برای اصلاح برنامههای دولت لازم است البته نقدها هم باید دلسوزانه مشوقانه و با پرهیز از تخریب بیان شود.