این حس خوب روزهای سهشنبه و چهارشنبه نیز ادامه داشت. در حالی که رشد روزهای دوشنبه و سهشنبه بورسهای جهانی عمدتا ناشی از اعلام نتیجه دور اول انتخابات فرانسه بود، روز چهارشنبه بازار متاثر از وضعیت اعلام درآمد بنگاههای آمریکایی بود تا مجموعه عوامل، سطح شاخصهای جهانی بورس را به بالاترین میزان تجربه شده برساند. به گزارش دنیای اقتصاد، البته تحولات تازه ژئوپلیتیک میتواند ورق را برگرداند. در حالی که پیشتر این امید وجود داشت که فلز زرد بتواند در نیمه دوم آوریل مرزهای مقاومتی تازهای را بشکند، حالا مرزهای حمایتی هستند که مورد توجه قرار گرفتهاند. اونس طلا که دوشنبه با 8 دلار افت به بهای 1276 دلار رسیده بود، سهشنبه نیز 12 دلار دیگر سقوط کرد تا روی قیمت 1264 دلار بایستد.
چهارشنبه با بهای 1264 دلار شروع شد و بعد نوسانها در ابتدای همین محدوده پی گرفته شد. مانند بسیاری از اوقات، در قیمتهای پایینتر خریدها و در نتیجه قیمت افزایش مییافت. بهایی که تا ساعت 8 عصر چهارشنبه برای اونس طلا ثبت شد، 1263 دلار بود، گرچه هماکنون که شما این گزارش را میخوانید ممکن است قیمت متفاوتی بهعنوان قیمت نهایی سومین روز آخرین هفته آوریل رقم خورده باشد. آرای کمتر از انتظار نامزد راست افراطی در انتخابات روز یکشنبه فرانسه باعث رشد بازارهای سهام در روزهای دوشنبه و سهشنبه شد. افزایش ریسکپذیری در بورس باعث خروج سرمایه از بازار فلزهای گرانبها و افت ارزش طلا شد. به این ترتیب بهای اونس روز سهشنبه به کف دو هفتهای رفت. این در حالی بود که در میانه آوریل، با ثبت بهای 1288 دلار، امید به شکسته شدن مرز مقاومتی 1300 دلار شکل گرفته بود.
سهشنبه، همزمان با افت بهای اونس به کف 2 هفتهای، بهای نقره به کف 4 هفتهای رفت. با آنکه علاوه بر امانوئل ماکرون لیبرال و میانه رو، مارین لوپن راست افراطی نیز به دور دوم انتخابات فرانسه راه پیدا کرده، تصور بر این است که در انتخابات 7 ماه می، ماکرون، لوپن را شکست خواهد داد. این تصور البته میتواند به چالش کشیده شود، درست همان طور که «برگزیت» و پیروزی ترامپ در مقطعی دور از ذهن به نظر میرسید. در هر حال بازارهای سهام سهشنبه نیز روند دوشنبه را پی گرفتند. شاخص VIX که نوسانات بازار سهام را اندازه میگیرد، دوشنبه 26 درصد افت کرد که بیشترین میزان افت در 6 سال گذشته و نشانهای از حس بسیار خوب معاملهگران بورس بود. VIX که نماد شاخص نوسان CBOE (Chicago Board Options Exchange) است انتظارات بازار درمورد نوسانهای 30 روز آینده را نشان میدهد. این شاخص که در سال 1993 معرفی شده، بیشترین استفاده را برای سنجش نوسانهای مورد انتظار دارد تا جایی که «معیار ترس سرمایهگذار» نامیده میشود. با این همه پایگاه اینترنتی کیتکو مینویسد: «معاملهگران و سرمایهگذاران دمدمی هستند. آنها انگار نگرانیهای هفته گذشته درباره تنشهای ایالاتمتحده با کره شمالی و سوریه را از یاد بردهاند. این مسائل احتمالا دوباره به کانون توجه بازارها باز خواهد گشت.» اونس طلا در حالی سهشنبه افت کرد که شاخص دلار در این روز به کف 5/ 5 ماهه رفت. افت شاخص دلار در این روز هم نتیجه خیز یورو و هم نتیجه کاهش خرید این ارز بهعنوان سرمایه امن بود. همزمان افت بهای نفت خام که دومین عامل خارجی مهم در بازار فلزهای گرانبها است، به افت بیشتر طلا کمک کرد.
روز چهارشنبه، اعلام درآمد خوب شرکتهای ایالاتمتحده بورسهای جهانی را به اوجی تاریخی رساند. گرچه بورسهای اروپایی روز گذشته از اوج 20 ماهه خود پایین آمدند، حس بازارهای جهانی بورس فعلا بسیار مثبت است، گرچه تحولات تازه ژئوپلیتیک میتواند وضعیت را دگرگون کند. دیگر خبری که چهارشنبه به رشد بورسها کمک کرد، اعلام احتمال توافق اعضای کنگره آمریکا بر سر طرحی برای جلوگیری از تعطیلی دولت آمریکا در روز جمعه بود. یورو که دوشنبه مقابل دلار به اوج حدودا 6 ماهه رفته بود و سهشنبه نیز نزدیک همان سطح مانده بود، چهارشنبه نیز بخش عمده رشد اخیر خود را حفظ کرد. امید یورو به پیروزی امانوئل ماکرون است. شاخص دلار صبح چهارشنبه تکان شدیدی نخورد و بهای نفت نیز چندان جابهجا نشد