تولید تجاری صدف خوراکی با همکاری ایتالیا و فرانسه در بندرعباس

  • جمعه 8 اردیبهشت 1396 ساعت 8:41

اخبار => سایر رسانه ها

رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان اعلام کرد: کارگاه آموزشی پرورش انبوه وتولید تجاری صدف های خوراکی با همکاری مدرسان ایتالیایی و فرانسوی از 17 تا 19 اردیبهشت ماه جاری در بندرعباس برگزار می شود.
تولید تجاری صدف خوراکی با همکاری ایتالیا و فرانسه در بندرعباس

محمد صدیق مرتضوی، افزود: باتوجه به اجرای طرح های متعدد تحقیقاتی و وجود تجربه های ارزنده در زمینه های مختلف صدف های خوراکی و مروارید ساز در کشور، کارگاه مورد نظر با هدف تبادل اطلاعات بین محققان، کارشناسان، مدیران و دست اندرکاران شرکت های خصوصی فعال در زمینه آبزی پروری وعمل آوری از یکسو و کارشناسان ایتالیایی و فرانسوی انجام می شود.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، وی بیان داشت: صنعت تولید، پرورش و بازاریابی صدف های خوراکی، عمل آوری، بسته بندی و حمل ونقل صدف های خوراکی، تکنولوژی جمع آوری صدف های خوراکی، جنبه های بهداشتی پرورش و تجارت صدف های خوراکی، استانداردهای اروپایی در ارتباط با تجارت صدف های خوراکی از برنامه های این کارگاه است.

رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان اظهارکرد: باتوجه به سال اقتصادمقاومتی، تولید و اشتغال از سوی مقام معظم رهبری، امیدواریم برگزاری کارگاه بتواند زمینه های حضور و سرمایه گذاری بخش خصوصی در پرورش وعمل آوری صدف های خوراکی را فراهم سازد.


تعداد بازدید : 257

ارسال نظر

ارسال