به گزارش باشگاه در و پنجره و نما
به گزارش ایرنا از تارنمای وزارت دفاع، امیر حاتمی امروز (پنجشنبه) در این آیین که در سازمان توسعه و منابع انرژی وزارت دفاع برگزار شد، گفت: افتتاح خطوط تولید باتری های نسل جدید پیشرفته صنعتی و نظامی مصداق بارزی از تحقق جهادی اقتصاد مقاومتی در رفع وابستگی به خارج و تکیه فرزندان متعهد و متخصص صنعت دفاعی بر توان داخلی در مجموعه وزارت دفاع است.
طرح صنعتی امام رضا(ع) برای خودکفایی و تامین نیاز کشور به باتری های پیشرفته خودرویی و دستیابی به بازارهای صادراتی، در 2400 سرفصل اصلی در 16 ماه به مساحت 42 هزار مترمربع اجرا شده و زمینه اشتغال مستقیم صدها نفر را فراهم کرده است.
طرح بشارت نیز برای تولید باتری های صنعتی با مصارف فناوری و صنعتی در زیربنای 6هزار مترمربع و با استفاده از آخرین دانش داخلی و بومی در 9ماه ایجاد شد و زمینه اشتغال صدها نفر و خودکفایی در تولید باتری های سایز کوچک را فراهم می کند.
در این مجتمع ضمن دستیابی به فناوری های برتر در زمینه ساخت نسل جدید باتری، توان تولید سالیانه بیش از 6 میلیون دستگاه انواع باتری های خودرویی و یک میلیون دستگاه انواع باتری های سیلد کوچک ویژه مصارف نظامی، سامانه های مخابراتی و اطلاعاتی، حمل و نقل نظامی و یو.پی.اس فراهم می شود.
به گزارش ایرنا، باتری های سیلد اسید با توجه به ساختار مهندسی آنها، در حوزه های گوناگون استفاده می شود و به تعمیرات نیاز ندارد.
طراحی، تولید و عرضه بیش از 22 نوع محصول جدید، کاهش مصرف انرژی، افزایش بهره وری مواد اولیه، برخورداری از پیشرفته ترین دانش فنی (پانچ) و حداکثر استفاده از ساخت داخل، شامل 190 دستگاه و تجهیز اصلی برای نخستین بار در کشور از دیگر ویژگی های این مجتمع طراحی است.
به گزارش ایرنا، ساماندهی واردات و صادرات و حمایت از خودکفایی در تولید کالاهای راهبردی از بندهای سیاست های اقتصاد مقاومتی است که در سال 1392 ابلاغ شد.
پس از آن، سال 1395 از سوی رهبر معظم انقلاب «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» نام گرفت. سال 1396 نیز «اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال» بود.
رهبر معظم انقلاب اسلامی شعار سال 1397 را «حمایت از کالای ایرانی» اعلام کردند.
دولت نیز در بخشنامه ای، همه دستگاه های دولتی را از خرید کالاهای خارجی که مشابه خارجی دارند، منع کرد.
اجتمام*1193*1961*