بهگزارش باشگاه در و پنجره و نما بهنقل از گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از وزارت علوم، حسین قدمیان، دانشیار پژوهشکده انرژی و مجری طرح نسل جدید هواگرمکنهای خورشیدی، گفت: کاربرد این محصول برای ساختمانها بهطور عام و برخی ساختمانهای خاص نظیر هتلها، بیمارستانها، ورزشگاهها و ساختمانهای تجاری است و یکی از ویژگیهای این محصول نوین امکان نصب آن در نمای ساختمان است.
این پژوهشگر با اشاره به مزیت این نسل از هواگرمکنها گفت: هواگرمکنهای خورشیدی که پیش از این ساخته میشدند، دارای ماده بسیار سنگین و قدیمی و اکثراً فلزی بودند ولی در این پژوهش این ماده اولیه تغییر کرده و از مواد سبک و پلیمری ساخته شده است.
وی افزود: شکل ظاهری آن نیز از نظر ابعاد و سایز عوض شده و از شکل تخت مستطیلی به شکل N ضلعی تبدیل شده است که ورود و خروج و کانالهای جریانی آن، عملکرد انرژی سیستم را حدود ۹ تا ۱۳ درصد افزایش داده است.
قدمیان خاطرنشان کرد: بهطور دقیق و علمی باید گفت این محصول با ویژگیهای اعلامشده و توسعه سه عامل در آن همچون سبکسازی با کاربرد مواد پیشرفته (کاهش وزن)، تغییر هندسه و شمای ظاهری و افزایش راندمان انرژی، مشابه داخلی و خارجی ندارد.