به گزارش باشگاه در و پنجره و نما به نقل از خبرگزاری تسنیم، میترا کریمی درباره پرداخت کمک هزینه اجرای نما، اظهار کرد: شهروندان هنگام ساختوساز باید هزینهای برای نمای ساختمان پرداخت کنند؛ ما کمک هزینه ای برای اجرای نما در 24 محله شهر تهران که جزو محلات کمبرخوردار هستند پرداخت میکنیم.
وی با اشاره به اینکه محلات مذکور بیشتر در مناطق 15، 18 و 20 قرار دارند، تصریح کرد: در محلات حصار صفوی که محلات تاریخی ما محسوب میشوند و ساختوساز در آنها کمتر است و همچنین محلات کن و فرحزاد که جزو محلات کم برخوردار به شمار می آیند، کمک هزینه اجرای نما اختصاص مییابد.
معاون توسعه محله ای سازمان نوسازی شهر تهران تصریح کرد: علاوه بر این، پروژههای تجمیعی که حداکثر 4 طبقه روی همکف احداث کنند و پروژههای پیشتاز که پروژههای تجمیعی و حداقل 10 پلاک هستند نیز جزو دریافتکنندگان کمک هزینه اجرای نما هستند.
وی با اشاره به اینکه پروژه پیشتاز شامل همه مناطق شهر تهران که در بافت فرسوده قرار دارند، میشود، گفت: بعد از اتمام کار نمای ساختمان و ثبت گزارش اتمام عملیات ساختمانی از سوی مهندس ناظر، مالک میتواند به شهرداری منطقه مراجعه کند تا نامه تأیید را برای سازمان نوسازی ارسال شود.
کریمی خاطرنشان کرد: برای همه پروژهها تا سقف 20 میلیون تومان و برای پروژههای پیشتاز تا سقف 50 میلیون تومان به عنوان کمک هزینه اجرای نما پرداخت میکنیم. برای میزان پرداخت این هزینه از فرمولی که بر اساس مساحت نما وجود دارد استفاده میشود اما هر چقدر هم که نمای ساختمان بزرگ باشد، نهایتا مبالغ مذکور پرداخت خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه این کمک هزینه از سال 95 به عنوان بسته تشویقی بافت فرسوده آغاز شده است، گفت: در 6 ماه دوم سال گذشته 155 پرونده نما به سازمان ارسال و یک میلیارد و 500 میلیون تومان به عنوان کمک هزینه اجرای نما پرداخت شده است؛ در 6 ماه دوم سال جاری نیز 30 پرونده وجود داشته که 350 میلیون تومان به ازای آن پرداخت شده است.
معاون توسعه محلهای سازمان نوسازی شهر تهران در پاسخ به ناچیز بودن 20 میلیون تومان تعیین شده، اظهار کرد: 20 میلیون تومان در سال های گذشته مبلغ مناسبی بوده اما قطعا با توجه به افزایش قیمت ساخت، جوابگو نیست ولی به هر حال این رقم نیز کمک هزینه است و قرار نیست همه هزینه اجرای نما را پوشش دهد با این حال در بودجه سال آینده شهرداری، پیشنهاد بازنگری آن را ارائه خواهیم کرد.