به گزارش اقتصاد آنلاین، ناهید محسنی در پنل تخصصی «توسعه پایدار شهری و روستایی» که در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد با اشاره به اینکه تلاش در دستیابی به توسعه پایدار در حوزههای گوناگون جزو وظایف مهم هر یک از دستگاهها در بخشهای مختلف است، خاطرنشان کرد: در این راستا بانک مسکن از دیرباز سیاستهای خود را بر مبنای توسعه پایدار در بخش مسکن تنظیم کرده است که میتوان این اهداف را در 6 گروه عمده و کلی طبقهبندی کرد.
وی گفت: توانمندسازی اقشار مختلف جامعه برای رفع نیازهای سکونتی خود با ایجاد شرایط و تسهیل خانه دار شدن برای اقشار ضعیف جامعه اولین هدف بانک مسکن در دسترسی به توسعه پایدار در حوزه مسکن محسوب میشود.
محسنی افزود: هدایت بخش مسکن به سوی عملکرد بهینه، هماهنگسازی و همسو کردن سیاستهای بخش مسکن با سیاستهای کلان مالی، پولی، توسعه کالبدی، زیست محیطی و... و همچنین مشارکت همه نهادهای مرتبط با مسکن در سطوح ملی، منطقهای و محلی و مشارکت مردم و سازندگان از دیگر اهداف بانک مسکن برای دسترسی به توسعه پایدار در بخش مسکن است.
وی مدیریت ساخت حرفهای، صنعتی و کارآیی مسکن مناسب، مقاوم، در توان مالی اقشار مختلف و هماهنگ با الگوهای مناسب و همچنین تعمیر و نگهداری و افزایش عمر مفید ساختمان و ایجاد نظام مدیریت واحدهای مسکونی چند واحدی، آپارتمانی و مجموعهای را از دیگر اجزای اهداف ششگانه بانک مسکن در این زمینه عنوان کرد.