به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا سلیمانی امروز در حاشیه همایش فرصت های سرمایه گذاری در نشست خبری خود با خبرنگاران گفت: واحدهای اداری و بانک ها در جریان اغتشاشات اخیر که از سوی افراد دشمن با نظام صورت گرفته است، بیشترین خسارت را متحمل شده اند که بر این اساس اطلاعات آنها از سوی شرکت های بیمه در حال جمع آوری و ارزیابی است.
ساختمان بانک ها و اسکناس های ای تی ام بیمه بودند
رئیس کل بیمه مرکزی بیان کرد: ساختمان بانک ها و اسکناس های موجود در دستگاه های خودپرداز آنها در مقابل آتش سوزی و اغتشاشات بیمه بوده اند و بر این اساس ارزیابی خسارات و میزان پول های به سرقت رفته یا خسارت های ناشی از آتش سوزی ساختمان ها در حال انجام است.
به گفته وی، آمار مرتبط با میزان خسارت بانک ها و ساختمان های اداری در جریان این اغتشاشات برآورد و ارزیابی شده و با قول مساعد شرکت های بیمه، پرداخت خسارت به آنها آغاز می شود.
شرایط پرداخت خسارت به خودروهای آسیب دیده از اغتشاش
سلیمانی در خصوص آن دسته از خودروهایی که در جریان بلوا و اغتشاشات اخیر آسیب دیده اند، گفت: شرکت های بیمه تنها در شرایطی می توانند به صاحبان خودروهای آسیب دیده خسارت پرداخت کنند که در بیمه نامه های آنها به خصوص بیمه نامه بدنه، آتش سوزی و خسارت ناشی از بلوا و آشوب تحت پوشش قرار گرفته و به صورت مشخص ذکر شده باشد.
رئیس کل بیمه مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه هم اکنون بانک ها و اماکن در حال بررسی و ارزیابی کامل برای پرداخت خسارت هستند، تصریح کرد: به زودی پرداخت ها آغاز خواهد شد.
صنعت بیمه تأثیری از افزایش قیمت بنزین نمی پذیرد
سلیمانی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا افزایش قیمت بنزین تأثیری بر صنعت بیمه داشته است، خاطرنشان کرد: افزایش قیمت حامل های انرژی ممکن است در برخی بخش های کشور اثراتی داشته باشد، ولی با توجه به بررسی هایی که در صنعت بیمه انجام شده، اثر و سهم بالایی برای این بخش متصور نیست.
وی افزود: بخش عمده ای از تأثیر افزایش قیمت حامل های انرژی به حمل و نقل باری برمی گردد که از گازوئیل استفاده کرده و کمتر تحت تأثیر بنزین قرار دارند.
این خبر تکمیل می شود...