به گزارش باشگاه در و پنجره و نما
، حمید امیرینیا امروز در مراسم رونمایی و پذیرهنویسی فراصندوق، اقتصاد دانشبنیان را یک راهبرد اساسی در کشور توصیف کرد و افزود: زنجیره تأمین مالی یک حلقه کلیدی در زیست بوم اقتصاد دانش بنیان است که باید در آن همه نهادهای نظام تلاش کنند تا این زنجیره تکمیل شود.
وی راهاندازی فراصندوق را با حمایت معاونت علمی ریاستجمهوری دانست و ادامه داد: اگر قرار است ایدهای به مراحل نهایی تجاریسازی برسد، نیازمند تأمین مالی بیشتری است و اقتصاد سنتی قادر به تأمین منابع مالی این نوع طرحها نیست؛ از این رو بسیاری از طرحهای فناورانه متوقف میشوند و به بازار تجاریسازی وارد نخواهند شد.
امیرینیا اظهار کرد: بر این اساس پیشنهاد راهاندازی فراصندوق از دیماه ۹۶ ارائه شد و با تعامل نهادهایی چون بازار بورس سرمایه، معاونت علمی و دانشگاه آزاد از امروز آغاز به کار کرد.
وی با اشاره به اهمیت حمایت از طرحهای فناورانه در بازارهای بینالمللی، خاطر نشان کرد: به غیر از شرکتهایی که موفق به جذب منابع مالی خارجی شدند، زنجیره تأمین مالی شرکتها در این حوزه تأمین نمیشود؛ هر چند که در صندوق نوآوری و شکوفایی در این زمینه اقداماتی صورت گرفته است.
مشاور ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با بیان اینکه فراصندوق به ثبت شرکتها رسیده است، ادامه داد: آییننامه آن نیز نهایی شده است، ولی با تشکیل این صندوق مهمترین نکته ایجاد نگاه و رویکرد دانشبنیانی در نهادهای اقتصادی است؛ چرا که در راهاندازی این فراصندوق نهادهایی مانند مخابرات، همراه اول، کمیته امداد امام خمینی (ره)، آستان قدس رضوی، سازمان اقتصادی کوثر، سازمان بنیاد مستضعفان و سازمان تبلیغات اسلامی مشارکت داشتهاند.
وی اعتبارات اولیه این صندوق را ۶۵۰ میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: همه سهامداران این صندوق که در بالا ذکر شد؛ ۱۰ درصد از منابع مالی آن را تأمین خواهند کرد.
انتهای پیام